Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας. Ευχαριστώ το σταφ και όποιον με βοηθάει. Είναι μια μεγάλη στιγμή, ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες για να φτάσουμε εδώ, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στα δύο ματς.

Αγιούμπ Ελ Κααμπί: «Ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες για να φτάσουμε στον τελικό»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην μαγική πορεία προς τον τελικό του Conference League, Αγιούμπ Ελ Κααμπί στάθηκε στις δυσκολίες που υπήρξαν και ξεπέρασαν οι Πειραιώτες και ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξή του.

Η μαγική πορεία του Ολυμπιακού στο Conference League συνεχίζεται, με τους Πειραιώτες να επικρατούν και στο Καραϊσκάκης της Άστον Βίλα με 2-0 και να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρολεύκων» ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί που πέτυχε ακόμα δύο γκολ.

Ο Μαροκινός επιθετικός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Όχι, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Άστον Βίλα (σσ. γέλια). Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος.

Ξέραμε ότι η Άστον Βίλα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά είχαμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Σήμερα είχαμε στο πλευρό μας και τον κόσμο μας, που μας βοήθησε πολύ. Θα συνεχίσουμε και θέλουμε να πάμε καλά στον τελικό».