Έδωσε στην αρραβωνιαστικιά του 1.500 ευρώ και τα ξόδεψε μέσα σε έναν μήνα – «Της ζήτησα τους λογαριασμούς, αλλά είπε πως δεν την εμπιστεύομαι»

Της ζήτησε να δει τους λογαριασμούς της και εκείνη τον κατηγόρησε ότι δεν την εμπιστεύεται… Ο άνδρας της ιστορίας αντιμετώπιζε προβλήματα με τη σχέση του. Ξεκίνησαν τη ζωή τους, αγοράζοντας ένα σπίτι για να μείνουν, όμως στην πορεία διαπίστωσαν τεράστιες πολιτισμικές διαφορές. Εκείνος και η γυναίκα του διαφωνούσαν συχνά για τα οικονομικά.

«Της έδινα περίπου 1.100 ευρώ τον μήνα για το ενοίκιο και τα έξοδα της διαβίωσης, αλλά από τότε που συζούμε δεν έχει πληρώσει ούτε για ενοίκιο ούτε για ψώνια».

Από τότε που αγόρασαν το σπίτι τους, πληρώνει εκείνος όλα τα έξοδα της διαβίωσης, τα ψώνια και όλες τις αγορές για το σπίτι. Επιπλέον, πληρώνει και τη συνδρομή τους στο γυμναστήριο και έχει αγοράσει τα απαραίτητα του γάμου.

Από την αγορά του σπιτιού τους, ο άνδρας προσπαθεί να κάνει ιδιαίτερα καλή διαχείριση, καθώς τα έπιπλα και τα απαραίτητα του γάμου, τους κόστισαν αρκετά. Η αρραβωνιαστικιά του είναι άνεργη, αλλά συνεισφέρει σε μία μη κερδοσκοπική οργάνωση. Οι σπουδές της δεν είναι σε αντικείμενο που μπορεί να της εξασφαλίσει υψηλές απολαβές και, ο άνδρας θέλει να της προσφέρει όσο γίνεται περισσότερα, ώστε να μην χρειάζεται να της στέλνουν τόσα χρήματα οι γονείς της.

«Βγάζω περίπου 8.000 ευρώ τον μήνα αλλά έχω πολλές υποχρεώσεις και ασφάλειες. Στη γυναίκα μου, τον προηγούμενο μήνα έδωσα 1.500 ευρώ», εξήγησε ο άντρας. Ωστόσο, πρόσφατα η γυναίκα του ζήτησε περισσότερα και εκείνος σοκαρίστηκε. Χωρίς να πληρώνει λογαριασμούς και άλλα έξοδα, ο άνδρας δεν μπορούσε να καταλάβει πώς μπορεί να ξόδευε τόσα χρήματα. Όταν τη ρώτησε να του πει πού πήγαν τα χρήματα, εκείνη του απαρίθμησε κάποιες αγορές αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανέρχονταν σε 1.500 ευρώ.

«Έτσι, της ζήτησα να μου δείξει τις κινήσεις του τραπεζικού της λογαριασμού για να δω πού ξοδεύει τα χρήματα και εκείνη αρνήθηκε. Είπε ότι δεν μπορεί να βγάλει άκρη με κάποιον που δεν την εμπιστεύεται με τα οικονομικά της».

Το ζευγάρι γενικά καβγάδιζε με αφορμή διάφορα ζητήματα, όμως το πρόσφατο αυτό συμβάν τους έφερε την μεγαλύτερη ένταση από όλες. Τι τον συμβουλεύετε να κάνει;