Το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και απλός κόσμος που την αγάπησε μέσα από τους ρόλους της.
Από τους πρώτους που κατέφθασαν στο κοιμητήριο του Ζωγράφου ήταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Κάτια Δανδουλάκη και ο Σταμάτης Φασουλής.
«Με την Άννα γεννηθήκαμε μαζί στο θέατρο. Νομίζαμε ότι… σχεδόν δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Έχασα τη μισή μου ζωή στο θέατρο» είχε δηλώσει ο γνωστός σκηνοθέτης πριν λίγες μέρες. 
Σταμάτης Φασουλής
Κάτια Δανδουλάκη
Διονύσης Τσακνής
Γιώργος Καρτάλος
Ρήγας Αξελός
Πάροντες στο τελευταίο αντίο είναι και οι Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Αντώνης Λούβαρος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Παντελής Καναράκης, Τζόυς Ευείδη και Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου.
«Την αγαπώ πάρα πολύ, αποχαιρετάμε σήμερα μία μεγάλη κυρία της ελληνικής σκηνής. Η Άννα ήταν θεατράνθρωπος. Ζούσε, ανέπνεε και λάτρευε το θέατρο», δήλωσε ο σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας.
Βαθιά συγκινημένοι παρακουλούθησαν την τελετή και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με τη σύζυγό του Μπέσυ Μάλφα.
Γιώργος Κιμούλης
Νίκος Κουρής
Τζόυς Ευείδη, Παντελής Καναράκης και Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου
«Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου έφυγε. Είναι μία μεγάλη απώλεια όχι μόνο για εμάς αλλά και για όλους τους Έλληνες», δήλωσε από την πλευρά του ο ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.
Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο, σε ηλικία 76 ετών, μετά από μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.
Ο θάνατός της, εκτός από την πανελλήνια συγκίνηση που προκάλεσε δεδομένου ότι υπήρξε επί δεκαετίες ιδιαίτερα αγαπητή στους κόλπους του θεάτρου και στο κοινό όλων των ηλικιών, αποτελεί και μια σημαντική απώλεια για το ελληνικό θέατρο το οποίο υπηρέτησε με βαθιά αγάπη και σεβασμό σε ολόκληρη τη ζωή της, τροφοδοτώντας το με εξαιρετικές ερμηνείες αλλά και δυνατά κείμενα.
Οι τηλεοπτικοί της ρόλοι της σε επιτυχημένες σειρές όπως οι «Μαντάμ Σουσού», «Τρεις Χάριτες» και «Ντόλτσε Βίτα» άφησαν εποχή και αξέχαστες, διαχρονικές ατάκες.
Ειδήσεις σήμερα:
Πώς ο Στέφανος Κασσελάκης γνώρισε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον έκανε σύμβουλό του
Η πορεία του εμβολίου της AstraZeneca μέχρι την απόσυρσή του – Τι λένε οι ειδικοί και τι υποστηρίζει η εταιρεία
Γιατί οι Κινέζοι χάκερ κλέβουν προσωπικά δεδομένα – Πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Συντετριμμένος ο Σταμάτης Φασουλής – Παρόντες στο τελευταίο αντίο Δανδουλάκη, Μάλφα, Σκιαδαρέσης, Ευείδη, Ρέππας, Παπαθανασίου, Λουδάρος και Χατζηπαναγιώτης

Content snippet: CookieBar