«Πριν ένα χρόνο, η Νέα Δημοκρατία πήρε 41% στις εθνικές εκλογές και το ‘ευχαριστώ’ του κ. Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό είναι μέσα σε ένα χρόνο να ζει με την περισσότερη ακρίβεια στην Ευρωζώνη, να έχει τη χαμηλότερη αγοραστική δύναμη στην Ευρωζώνη και να πληρώνει τα περισσότερα χρήματα για την υγεία του στην Ευρωζώνη», υπογράμμισε.

«Αυτό τι δείχνει; Ότι δεν ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού», προσέθεσε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος τόνισε επίσης πως σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα, ο πρωθυπουργός «επισείει τον κίνδυνο της αστάθειας, προσπαθώντας να εκβιάσει ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού στις ευρωπαϊκές εκλογές».

«Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να δείξει την πόρτα εξόδου στη ΝΔ από το Μαξίμου»

«Απάντηση σε αυτήν την αλαζονεία και την περιφρόνηση των μεγάλων προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας, είναι ψήφος αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη στις 9 Ιουνίου και στήριξη στη Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ, για να υπάρχει ισχυρή, σοβαρή αντιπολίτευση, που θα είναι η μελλοντική κυβέρνηση», τόνισε.

Και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το μόνο χέρι που μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου στη Νέα Δημοκρατία από το Μέγαρο Μαξίμου είναι αυτό της Δημοκρατικής Παράταξης».

«Γι’ αυτό, ζήτω, λοιπόν, να μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι καλύτερη η ζωή του, λιγότερες οι ανισότητες και πολύ μεγαλύτερη η προοπτική των παιδιών του και του ίδιου», ανέφερε καταληκτικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.