Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024, 4:41 μμ

Διάλεξε την πολιτική αντιπαράθεση που σου ταιριάζει

Θέλεις Παύλο Πολάκη και Γρηγόρη Γεροτζιάφα, για τους εμβολιασμούς, ποιος ήταν «ψέκι» και ποιος τα παίρνει από τις φαρμακευτικές; Ή προτιμάς Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκο Βελόπουλο για το ποιος πουλούσε καλύτερα τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού;

Αυτή είναι η πολιτική αντιπαράθεση στη χώρα ένα μόλις μήνα πριν τις ευρωεκλογές! Οι πρώτοι, Πολάκης και Γεροτζιάφας απολαμβάνουν – βέβαια, μεγαλύτερης προβολής από τα ΜΜΕ, σχεδόν καθολικής, για ευνόητους λόγους που έχει να κάνει με την περαιτέρω φθορά της αξιωματικής αντιπολίτευσης… Και την προστασία του κυβερνητικού αφηγήματος (του όλα πάνε τέλεια και ζούμε στην πιο φθηνή χώρα του κόσμου)!

Ενώ η αντιπαράθεση για το ποιος πουλούσε καλύτερα τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού (Βελόπουλος ή Αδωνις;) εξελίσσεται – σχεδόν αποκλειστικά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Τα ΜΜΕ – ως γνωστόν, αποφεύγουν θέματα που μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση στους ψηφοφόρους και κυρίως να προκαλέσουν ρωγμές στην «εικόνα» που έχουν φιλοτεχνήσει για την κυβέρνηση! Ε, δεν το θέλουν αυτό να συμβεί! Για αυτό ψάξτε μόνοι σας να βρείτε το βίντεο που έριξε στην πιάτσα (των μέσων κοινωνικής δικτύωσης) ο έμπειρος Κυριάκος Βελόπουλος! Και δείχνει τον Άδωνι Γεωργιάδη να μιλάει και να πουλάει τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού, πριν το κάνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης! Ωστόσο η επιτυχία Βελόπουλου με το συγκεκριμένο βίντεο (είπαμε ψάξτε το), είναι ότι κατάφερε να παρασύρει στο παιχνίδι και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη! Απίστευτο, αλλά ο τελευταίος έβγαλε ανακοίνωση και ζητάει παραίτηση Άδωνι! Εντάξει! Δεν υπάρχει το επίπεδο του πολιτικού προσωπικού της χώρας! Μπράβο μας και εύγε μας!

Πολάκης Vs Γεροτζιάφας Πάμε τώρα στο άλλο! Αφορμή λοιπόν για την αντιπαράθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του καθηγητή Αιματολογίας της Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης ήταν η απόσυρση του εμβολίου κατά της covid από την AstraZeneca. «Είναι εντελώς απίθανο και απροσδόκητο το ότι ξεκίνησε αυτή η συζήτηση στην Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Γεροτζιάφας για τα εμβόλια, μιλώντας στο Kontra Channel. Όσο για τις επιθέσεις που δέχτηκαν οι επιστήμονες αναφορικά με τυχόν παρενέργειες των εμβολίων τις απέδωσε σε «τραμπικούς φασίστες», «ακροδεξιούς και σκοταδιστές». «Το τι κριτική ακούει καθένας από εμάς έχει μικρή σημασία. Σε προσωπικό επίπεδο για καθέναν από εμάς είναι μηδαμινής, ασήμαντης σημασίας», ανέφερε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε, «Αυτό που έχει σημασία, είναι να καταλάβει ο ελληνικός λαός και να έχει εμπιστοσύνη στην επιστημονική κοινότητα και στα πανεπιστήμια».

Ωστόσο ο καθηγητής ήταν επικριτικός στις αναφορές του στον Παύλο Πολάκη, «Εγώ δεν απαντάω τίποτα στον κ. Πολάκη διότι δεν ασχολούμαι με τέτοιου τύπου τοποθετήσεις και επίσης θα σας πω το εξής: διάβασα την ανακοίνωση του κ. Πολάκη. Μου θύμισε τις διάφορες ανακοινώσεις που βγάζανε όλοι οι φασίστες κατά τη διάρκεια της πανδημίας» και συνέχισε στο ίδιο πνεύμα, «Όπως επίσης, αυτό το σωπάστε τώρα, που είχε στην τελευταία ως ανάλυση αναρωτιέμαι τι διαφορά είχε από το σκαμπίλι που έριξε ο Κασιδιάρης στην κυρία Κανέλλη. Της ίδιας κατηγορίας είναι».

Και ακολούθησε η αντίδραση Πολάκη με τηλεφωνική παρέμβαση χαρακτηρίζοντας την τοποθέτηση του καθηγητή «ελεεινή» και ως μια «απερίγραπτη μπουρδολογία».

«Μετά από τρία χρόνια πανδημίας, 37.000 νεκρούς στη χώρα μας που μας φέρνουν στην πρώτη θέση από όλες τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης στον σκληρό δείκτη της πανδημίας που είναι οι θάνατοι ανά εκατομμύριο πληθυσμού. 3.671 θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Με αυτό το αποτέλεσμα, όλοι αυτοί οι οποίοι υπερηφανεύονταν για τη χώρα μας, θα έπρεπε να βρουν μια τρύπα να κρυφτούν» και πρόσθεσε, «Και δεν μιλάω μόνο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία με το μοναδικό όπλο του εμβολίου, η οποία χωρίς ΜΕΘ, χωρίς τα φάρμακα που τους φώναζα από τον Νοέμβριο του ’20, οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο αυτοί. Είναι και όλοι αυτοί που κράταγαν φανάρι και δεν αμφισβήτησαν την πολιτική για την πανδημία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των πιστών και χρηματοδοτούμενων από τις φαρμακευτικές επιστημόνων σε εισαγωγικά… Τι από όλα όσα είπα τα τελευταία τρία χρόνια δεν αποδείχθηκε αληθινό; Γιατί έπρεπε να εμβολιαστούν οι πάντες και όχι μόνο οι ευπαθείς ομάδες, όπως έλεγα; Ποιος ήταν αυτός που έλεγε την μπούρδα, επιστημονικά και πολιτικά, ότι είναι πράξη αλληλεγγύης στις μεγαλύτερες γενιές ο εμβολιασμός της νεολαίας; Ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν, ο Ηλιόπουλος και κάτι άλλοι».

Στη συνέχεια ο Παύλος Πολάκης στράφηκε προσωπικά κατά του καθηγητή Γεροτζιάφα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι το εργαστήριό του στη Σορβόννη χρηματοδοτείται από τη Pfizer, κατηγορώντας τον ανοιχτά ότι εξυπηρετεί συμφέροντα. «Στον κ. Γεροτζιάφα αν δείτε στο δικό σας κανάλι, υπάρχει εκπομπή που έλεγε περίπου τον Δεκέμβριο, Γενάρη του ’20-’21 ακριβώς αυτά που έλεγα εγώ, δηλαδή να φτιάξουμε ΜΕΘ, να έχουμε ισχυρή πρωτοβάθμια και να χρησιμοποιούμε τα μονοκλωνικά αντισώματα. Μετά τον μάλωσαν και τον γύρισε τον σκοπό ο κ. Γεροτζιάφας, γιατί το εργαστήριό του στη Σορβόννη χρηματοδοτείται από τη Pfizer και προφανώς τον απείλησαν ότι θα του κόψουν τη χρηματοδότηση και το γύρισε κι αυτός στο μοναδικό όπλο του εμβολίου και να πάρουν τα βουνά αυτοί που δεν εμβολιάζονται και να καλεί εμάς τραμπικούς φασίστες. Εγώ τους κοιτάω όλους στα μάτια κι αυτούς που το παίζουν καθηγητές και το πώς έγιναν καθηγητές και το τι πλάτες κουβάλησαν και σε ποια εργαστήρια πλαστήκανε μετά το 4ο έτος που ήταν Θεσσαλονίκη για να γίνουν αυτό που έγιναν. Επειδή είμαστε μικρή χώρα και γνωριζόμαστε όλοι, μην το γυρίσουμε προσωπικά» και κατέληξε λέγοντας, «Δεν ανέχομαι από κανέναν πολιτικά απόντα να επιστρέφει ως επιστήμονας, μην πω καμία άλλη βαριά κουβέντα και να μας το παίζει και grande αριστερός και να μας πει ότι πρέπει να πάρουμε τα βουνά αυτοί που διατυπώσαμε σαφέστατες αμφιβολίες που αποδείχθηκαν και στην πράξη. Έχει το θράσος ο Γεροτζιάφας που πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον Ξανθό και σε κάτι άλλους, να βγει και να μας πει εμάς τραμπικούς φασίστες; Ένα ενεργό μέλος της Pfizer είναι. Γιατί πολλά ανεχτήκαμε. Δεν μπορούν τα μηδενικά να μας λένε ότι είναι κάτι. Κι αν θέλετε την κάνουμε και δια ζώσης την αντιπαράθεση με τους ελεεινούς ψευτοεπιστήμονες».