Μετά την λειτουργία της Ανάστασης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης πήγε μαζί με τον Τάιλερ και στενούς του συνεργάτες σε εστιατόριο στο κέντρο της Κέρκυρας για να φάνε μαγειρίτσα.

Παρόλα αυτά η μαγειρίτσα δεν ενθουσίασε τον Τάιλερ και προτίμησε να φάει ως κυρίως πιάτο αρνί με πατάτες στο φούρνο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ευδιάθετος και συζητούσε και με τις άλλες παρέες που είχαν επιλέξει το συγκεκριμένο εστιατόριο.

Νωρίτερα, κατά την διάρκεια της λειτουργίας της Ανάστασης, συναντήθηκαν πάνω στην εξέδρα των επισήμων, για πρώτη φορά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον μητροπολίτη Κέρκυρας, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει ότι δεν θα γίνουν δεκτοί στην εκκλησία, οι πολιτικοί που ψήφισαν το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο. Όταν είχε ερωτηθεί για αυτήν την δήλωση, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε απαντήσει «Εγώ θα πάω και ας τολμήσει να με διώξει.»

Δεδομένου των παραπάνω, όλοι ξαφνιάστηκαν, όταν ο Μητροπολίτης πλησίασε τον Κασσελάκη προκειμένου να του ευχηθεί για το Πάσχα. Η έκπληξη έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν οι παριστάμενοι άκουσαν τον Μητροπολίτη να λέει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου», ενώ στην συνέχεια χαιρέτησε και τον Τάιλερ Μακμπέθ.