Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024, 2:32 μμ

Ο σημερινός (αυτοαναφορικός) μονόλογος του Γιώργου Λιάγκα στην κάμερα της πρωινής του εκπομπής, έγινε με αφορμή τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου και περιείχε – τουλάχιστον, δυο ειδήσεις! Τι μάθαμε;

Πρώτον ότι δεν έχει υπογράψει ακόμη με τον ΑΝΤ1 την ανανέωση του συμβολαίου του για τη συνέχιση της τρίωρης καθημερινής εκπομπής του. Και δεύτερον ότι ο ΑΝΤ1 του έκανε πρόταση και για κάτι άλλο που δεν είναι late night, το οποίο μάλλον κατά τον παρουσιαστή δεν θα γίνει! Αυτά τα θολά, άραγε έχουν να κάνουν και με τους λόγους της καθυστέρησης; Ίδωμεν!

Αρχικά λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε τον αυτοαναφορικό του μονόλογο με «καρφιά» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου λέγοντας χαρακτηριστικά, «Μιλάει παντού εκτός από τη δική μας εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Δεν το έχω καημό, δεν με αφορά, αλλά θέλω να το επισημάνω απλώς, ότι μιλάει σε κάμερες άλλων καναλιών. Καλά κάνει ο άνθρωπος».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας και αφού είχε μεταδώσει το βίντεο με τις δηλώσεις Αρναούτογλου είχε ένα από τα συνήθη ξεσπάσματά του, «Δεν έχω υπογράψει με τον ΑΝΤ1. Δεν έχω παρακαλέσει ποτέ για δουλειά. Ποτέ δεν έχω χτυπήσει πόρτα σταθμού. Από τη στιγμή που δεν έχω υπογράψει με τον ΑΝΤ1 και η υπογραφή θα έχει να κάνει με τη συνέχιση της τρίωρης πρωινής εκπομπής αφενός και αφετέρου με ένα πρότζεκτ που μου πρότεινε το κανάλι και κάποια στιγμή αν υλοποιηθεί -δεν είναι και σίγουρο- θεωρεί το κανάλι ότι θα πάει καλά»… Εδώ είναι το σημείο με τα θολά που λέγαμε και νωρίτερα!

Και ο Γιώργος Λιάγκας κατέληξε με μήνυμα στον Αρναούτογλου «Να ενημερώσω τον Γρηγόρη ότι η εκπομπή που μου προτάθηκε από το κανάλι δεν έχει καμία σχέση με τα late night που πολύ επιτυχημένα παρουσιάζει ο ίδιος. Η εκπομπή που μου πρότεινε το κανάλι δεν έχει καμία σχέση με τις εκπομπές του Γρηγόρη Αρναούτογλου», (διότι η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως)!