Τους Παξούς επισκέφθηκε χθες ο Στέφανος Κασελάκης συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Αυλωνίτη. Στο νησί έφτασε με το πλοίο της γραμμής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με επιχειρηματίες, με τουριστικούς παράγοντες, με παράγοντες της διοίκησης, αλλά και με πολλούς πολίτες. Ο Στέφανος Κασσελάκης άκουσε από τους ανθρώπους των Παξών για τα προβλήματα που έχει το μικρό νησί, οπως οι υποδομές, το οδικό δίκτυο και με ζητήματα σύνδεσης τόσο με την Κέρκυρα όσο και με την ηπειρωτική ακτή.

Του είπαν ότι τον χειμώνα τα δρομολόγια τα οποία γίνονται είναι πλέον λίγα, δεν εξυπηρετούν τους κατοίκους και το νησί παραμένει ακόμα και για μέρες αποκλεισμένο. Οι επιχειρηματίες της περιοχής επεσήμαναν ότι εδώ και μερικούς μήνες δεν υπάρχει ούτε ένα υποκατάστημα τραπεζών στο νησί, κάτι το οποίο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την εμπορική δραστηριότητα, καθώς επίσης και ζητήματα που συνδέονται με την ανάπτυξη των Παξών.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε δύο λιτανείες και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την γραφικότητα των θρησκευτικών εκδηλώσεων μέσα σε ένα όμορφο παραδοσιακό τοπίο.

πηγή:protothema.gr

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.