ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβεται στο Μαξίμου και να κατανοήσει τον θυμό του κόσμου

Σηκώνει το γάντι και απαντά στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κριτική που άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για το δυστύχημα των Τεμπών και την απόδοση ευθυνών.

«Καλό θα ήταν η «ευαισθησία» της Νέας Δημοκρατίας να μην περιορίζεται στις συζητήσεις που έχει με πολίτες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, αλλά στο να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν σε όσους συντέλεσαν στο έγκλημα των Τεμπών» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προσθέτει, ακόμη, ότι: «θα ήταν πραγματικά πολύ διαφωτιστικό για τον κ. Μητσοτάκη να σταματήσει να κρύβεται στο Μαξίμου και να συνομιλεί με πολίτες αποκλειστικά και μόνο σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον και να ακολουθήσει το παράδειγμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Να μιλήσει αδιαμεσολάβητα με τον κόσμο και να κατανοήσει τον θυμό που υπάρχει από την συγκάλυψη του εγκλήματος. Τότε ίσως καταλάβει πως πρέπει επιτέλους να σταματήσει να συγκαλύπτει το άλλο τζάκι του κόμματος του».​