Σταματίνα Τσιμτσιλή για Άρη Σοϊλέδη: «Μου δεσμεύτηκε ότι όσο ήταν με την Μαρία ήταν σωστός, πιστός»

Στην σημερινή (10/5) εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή προβλήθηκαν φωτογραφίες, οι οποίες απαθανατίζουν τον Άρη Σοϊλέδη και την φημολογούμενη νέα του σύντροφο να επιστρέφουν από την Μύκονο. Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα η παρουσιάστρια αποκάλυψε και τη συνομιλία που είχε με τον πρώην ποδοσφαιριστή και παίκτη του Survivor.

«Ο Άρης επικοινώνησε μαζί μου. Την προηγούμενη φορά που έγιναν κάποια σχόλια και από εμάς για το πότε ξεκίνησε αυτή η σχέση, ο Άρης επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι δίνει το λόγο της τιμής του ότι δεν σύναψε κάποια σχέση πριν χωρίσει και ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την Μαρία. Και επίσης ότι δεν του αρέσει να ακούγονται διάφορα», είχε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ωστόσο αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν ότι υπάρχει κάτι στη ζωή του. Τώρα, το τι συμβαίνει, αν είναι μια σχέση στο ξεκίνημα, αν είναι μία φίλη του… Είναι πάντως το ίδιο κορίτσι με το οποίο τον είχαν απαθανατίσει και στο θέατρο.

Τώρα το πόσο καιρό υπάρχει αυτό το κορίτσι στη ζωή του, τι συμβαίνει και το τι υπάρχει μεταξύ τους δεν το ξέρω. Και φαντάζομαι πως όταν επιλέγεις τη Μύκονο για διακοπές δεν κρύβεσαι».

«Εγώ όφειλα να μεταφέρω αυτό που μου είπε. Μου δεσμεύτηκε ότι όσο ήταν με την Μαρία ήταν σωστός, πιστός και δεν του αρέσει αυτό που κυκλοφορεί εναντίον του, ότι δεν ήταν έντιμος απέναντί της», κατέληξε.