Στέφανος Κασσελάκης: Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου – ΒΙΝΤΕΟ

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα η νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα, «Όσα δε λέμε». Πρώτος καλεσμένος της παρουσιάστριας ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σε μια διαφορετική συνέντευξη έξω από τα καθιερωμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άνοιξε την καρδιά του αποκαλύπτοντας ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο μέσα από προσωπικές αφηγήσεις.

«Από νωρίς στα 13 μου έδωσα την προδοσία στην οικογένειά μου. Η οικογένεια μου ένιωσε την προδοσία από ένα φάσμα προσώπων που ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε βοηθήσει ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα που με έχει σχηματίσει.

«Το πιο βαθύ ένστικτο ήταν ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε λίγο κόσμο είναι κάτι που δημιουργεί μία σκληράδα μια ανθεκτικότητα» εξομολογήθηκε αρχικά.

Στην εκπομπή μίλησε η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία αποκάλυψε τις συμβουλές που του έχει δώσει και τους λόγους που τον ώθησαν να επιστρέψει στην Ελλάδα παρότι είχε ξεκινήσει να δημιουργεί μία καλή ζωή στην Αμερική.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε άνθρωπος που συγκινείται συχνά και που δεν φοβάται να κάψει κόντρα στα στερεότυπα που συνδέουν τα δάκρυα με την αδυναμία.

«Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα.

Συχνά συγκινούμαι μέσω της επαφής με τον κόσμο. Όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί από λάσπες. Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή».