Ο Λιάγκας και η κάθε Σκορδά μπορεί να μην ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους και για τα αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία θα έχουν στο μέλλον στη ζωή τους, αλλά υπάρχουμε και εμείς που προερχόμαστε από την υγιή ελληνική κοινωνία με τα πραγματικά κοινωνικά, οικογενειακά προβλήματα και οικονομικά προβλήματα, για να επιβιώσουμε, μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας με τίμιο τρόπο, και δεν μπορούμε πλέον να ανεχτούμε αυτή την επικίνδυνη παράφραση της κοινωνικής πραγματικότητας.

Home / Ενημέρωση / Σοκαριστική ανακοίνωση Κούγια για Λιάγκα: «Σίχαμα, τηλεοπτικό υποκείμενο, να τον απολύσει αύριο ο Κυριακού»
Σοκαριστική ανακοίνωση Κούγια για Λιάγκα: «Σίχαμα, τηλεοπτικό υποκείμενο, να τον απολύσει αύριο ο Κυριακού»
Πέμπτη, 9.5.2024, 11:31
Zappit@ZAPPIT_

Διαβάστε την ανακοίνωση που έστειλε ο Αλέξης Κούγιας στα ΜΜΕ.

Μια σκληρή, σχεδόν σοκαριστική ανακοίνωση έκανε πριν από λίγο ο Αλέξης Κούγιας για τον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός ποινικολόγος, στο κείμενο που απέστειλε στα ΜΜΕ, χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς για τον παρουσιαστή όπως: «σίχαμα, επικίνδυνο άτομο, τηλεοπτικό υποκείμενο». Μάλιστα, κάνει έκκληση στον Θοδωρή Κυριακού να τον απολύσει αύριο κιόλας από τον ΑΝΤ1.

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ

Τι σίχαμα και τι επικίνδυνο άτομο για την ελληνική οικογένεια και για την ελληνική κοινωνία είναι αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που ονομάζεται  Γιώργος Λιάγκας;

Αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που κατά την γνώμη μου έχει πάρει πολύ «χοντρό πακέτο», για να λέει αυτά που λέει και για να κάνει αυτά που κάνει σχετικά με αυτό το πολιτικό υποκείμενο που λέγεται Κασσελάκης και το οποίο μέσα σε λίγους μήνες μαζί με τηλεοπτικά υποκείμενα, αρσενικά και θηλυκά τύπου Λιάγκα, προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή μας και τη ζωή της ελληνικής οικογένειας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Κάνω μια έκκληση στον Θοδωρή Κυριακού, με τον πατέρα του οποίου αλλά και με την οικογένεια του οποίου έχουμε και είχαμε προσωπικούς δεσμούς που ξεπερνούν τα 45 χρόνια, αύριο κιόλας να τον απολύσει.

Κανείς δεν μπορεί να καταργήσει τη φύση και την αληθινή ζωή και επιτέλους πρέπει οι θεσμοί να παρέμβουν.

Αθήνα, 9/5/2024

Με εκτίμηση και Σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας