Σασμός – sneak preview 9/5: Ο Μαθιός αποφασίζει να παραδοθεί μόνος του

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Σασμός», στον Alpha. Οι Σταματάκηδες ζουν με την αγωνία πως η Μαρίνα θα «δώσει» τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή. Πώς θα αντιδράσει ο Μαθιός;

Οι Σταματάκηδες ζουν με την αγωνία πως η Μαρίνα θα «δώσει» τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή, ενώ την ίδια στιγμή φοβούνται για την Βασιλική που την έχει καλέσει ο εισαγγελέας. Ο Μαθιός αποφασίζει να παραδοθεί μόνος του. Ο Αντώνης ανακαλύπτει πως το περιδέραιο της Μαρίνας το έκλεψε η Σάντρα, η οποία συνειδητοποιεί πως είναι εξαρτημένη από τον τζόγο και συμφωνεί να φύγει για απεξάρτηση. Η Θοδώρα και ο Γιώργος ετοιμάζονται για τον γάμο τους.

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Η Σάντρα έχοντας κλέψει το περιδέραιο της Μαρίνας, ετοιμάζεται να πάει στην λέσχη. Λίγο πριν φύγει όμως την προλαβαίνει ο Αντώνης και την φέρνει αντιμέτωπη με τις πράξεις της

Δείτε το trailer

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Πέννυ Παπαγεωργίου, Τιμόθεος Θάνος.