Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Γενέθλια για τον Άρτσι σήμερα

Όταν γεννήθηκε με καθυστέρηση μιας εβδομάδας σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου πριν από πέντε χρόνια σαν σήμερα (6/5), ήταν, σύμφωνα με τον πρίγκιπα Χάρι «απλώς φανταστικός». Ο πρίγκιπας Άρτσι έχει γενέθλια σήμερα.

Ο πρίγκιπας Archie Harrison Mountbatten-Windsor γεννήθηκε στις 5.26 π.μ. σε ένα δωμάτιο στολισμένο με κεριά και μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δύο ημέρες αργότερα τον έδειχναν να παρουσιάζεται στην αείμνηστη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο και την Doria Ragland, τη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ.

Μιλώντας από το Windsor την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος του, ο πρίγκιπας Χάρι είπε με χαρά ότι η γέννηση του Άρτσι ήταν «η πιο εκπληκτική εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ».

Όμως, λόγω του βασιλικού ρήγματος που πυροδότησε τη μετακόμισή του ζευγαριού στην Καλιφόρνια, πέρασε μόνο τους πρώτους πέντε μήνες της ζωής του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό σήμαινε ότι, όπως είπε προηγουμένως ο δούκας, ότι οι ΗΠΑ είναι το σπίτι του Άτσι. Λεπτομέρειες από τη “χρυσή ζωή” του Άρτσι με τη μικρότερη αδελφή του Λίλιμπετ, δύο ετών, αποκαλύφθηκαν στη σειρά ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix πέρυσι.

Εθεάθη να κυνηγά γλάρους στην παραλία, να βοηθά τους γονείς του να μαζεύουν πορτοκάλια στον κήπο και να παίζει με τα δύο αγαπημένα του οικογενειακά σκυλιά – το Λαμπραντόρ Πούλα και ένα Μπιγκλ που ονομάζεται Γκάι.
Η Μέγκαν Μαρκλ με τον Άρτσι

Ο Άρτσι αποκαλύφθηκε προηγουμένως ότι πηγαίνει στο νηπιαγωγείο και πρόκειται να ξεκινήσει την εκπαίδευση πλήρους φοίτησης όταν γίνει έξι ετών. Θα μπορούσε επίσης να γραφτεί στο νηπιαγωγείο το φθινόπωρο τώρα που είναι πέντε.