Ο σύζυγός της άφησε τα σκυλιά δεμένα στη βεράντα όσο εκείνη έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι – «Έφυγα από το σπίτι και σκέφτομαι να χωρίσω»

Σκοπεύει να χωρίσει τον άνδρα της, ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει τα σκυλιά της δεμένα όσο εκείνη έλειπε σ’ επαγγελματικό ταξίδι.

Για τους ευσυνείδητους ιδιοκτήτες ζώων, τα σκυλιά είναι σαν παιδιά τους και, όποιος τολμήσει να τα βλάψει ή να τα θέσει σε κίνδυνο, βρίσκεται στο στόχαστρο.

Μια γυναίκα ετοιμάζεται να χωρίσει το σύζυγό της, καθώς έδεσε τα δύο σκυλιά της έξω από το σπίτι τους, επειδή έκαναν πολλή φασαρία, ενώ εκείνη έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι.

Αυτή και ο σύζυγός της, είναι γύρω στα 35 και είναι παντρεμένοι εδώ και τρία χρόνια. Έχει τα σκυλιά της από πριν παντρευτεί , και όταν γνωρίστηκαν, του ξεκαθάρισε ότι τα κατοικίδιά της είναι πολύτιμο κομμάτι της ζωής της. Για το μεγαλύτερο διάστημα του γάμου τους, ένιωθε ότι ο σύζυγός της ενδιαφερόταν για τα σκυλιά όσο και για εκείνη. Δυστυχώς, πρόσφατα ανακάλυψε ότι έκανε λάθος.

«Η δουλειά μου απαιτεί να πηγαίνω σε πολλά ταξίδια καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και τα ταξίδια αυτά μπορεί να διαρκούν από τρεις ημέρες έως τρεις εβδομάδες», δήλωσε.

«Πριν ξεκινήσω αυτήν τη δουλειά, μίλησα στον σύζυγό μου και του εξήγησα ότι θα λείπω πολύ και θα τον άφηνα να φροντίσει το σπίτι. Είπα πράγματι ότι δεν θα χρειαζόταν να κάνει πολλά για τα σκυλιά. Του ζήτησα να τα ταΐζει,  και λίγο-πολύ,  αυτό θα ήταν όλο. Θα τα έβγαζε βόλτα και θα τα φρόντιζε. Συμφώνησε, και όλα μια χαρά.»

Πριν από έναν μήνα, η γυναίκα χρειάστηκε να κάνει ένα μεγάλο επαγγελματικό ταξίδι, το οποίο θα διαρκούσε δύο εβδομάδες. Ήρθε σε επαφή με τον σύζυγό της για να βεβαιωθεί ότι θα είναι εντάξει με τη φροντίδα των σκύλων και του σπιτιού για τόσο πολύ καιρό και εκείνος τη διαβεβαίωσε ότι είναι.

Ωστόσο, την ημέρα που έφυγε για το ταξίδι της, η μητέρα της, της έστειλε ένα τρομακτικό μήνυμα μόλις τακτοποιήθηκε στο ξενοδοχείο της.

«Έλαβα ένα μήνυμα από τη μαμά μου, που ρωτούσε αν κάτι συνέβη με τα σκυλιά μου», θυμάται.

«Ήμουν μπερδεμένη και την ρώτησα τι εννοούσε. Είπε ότι πήγε στο σπίτι μου να αφήσει μερικά πράγματα και είδε τα σκυλιά μου δεμένα στην βεράντα. Έπαθα σοκ και της είπα να στείλει μία φωτογραφία. Της είπα να λύσει τα σκυλιά μου, να τα πάρει μαζί της, και εγώ θα ακύρωνα το ταξίδι μου και να γυρνούσα στο σπίτι»

Η μητέρα της πήρε τα σκυλιά της στο σπίτι μαζί της, και μέσα στην αναστάτωση, δεν παρατήρησε ούτε άκουσε τον σύζυγό της.

Τότε, όταν γύρισε σπίτι, μπήκε στο σαλόνι της και παρατήρησε ότι ο σύζυγός της μιλούσε στο τηλέφωνο με κάποιον, πανικόβλητος.

Χωρίς να ξέρει τι συνέβη με την μητέρα της, της είπε ότι έχασε τα σκυλιά και δεν είχε ιδέα πού πήγαν.

Όταν του ζήτησε να της εξηγήσει , χωρίς να του πει πού βρίσκονται, παραδέχτηκε ότι έδεσε τα σκυλιά στην μπροστινή τους βεράντα, επειδή «έκαναν πολύ θόρυβο» και σκέφτηκε ότι κάποιος πρέπει να τα έχει πάρει.

«Ήμουν απογοητευμένη, τουλάχιστον, και τον ρώτησα γιατί», είπε.

Απάντησε ότι τον ενοχλούσαν και δεν θα έπρεπε να είναι δική του ευθύνη. «Ανέβηκα πάνω, ετοίμασα μια τσάντα και έφυγα για να μείνω στο σπίτι μαμάς μου. Με ρώτησε πού πήγαινα καθώς προσπαθούσα να φύγω. Είπα ότι έκανα ένα διάλειμμα για να σκεφτώ. Από τότε που πήγα στη μητέρα μου, μου τηλεφωνεί και με κατηγορεί ότι αντιδρώ δραματικά. Ακόμα και η πεθερά μου με έχει αποκαλέσει υπερβολική και εγωίστρια»

Δεν έχει πει στον σύζυγό της πού είναι τα σκυλιά της και η εμπιστοσύνη της σε αυτόν έχει κλονιστεί. Αυτό το περιστατικό ήταν τόσο σοκαριστικό που είναι έτοιμη να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Ωστόσο, αναρωτιέται αν το γεγονός ότι θα χωρίσει για τα σκυλιά την κάνει κακό άνθρωπο.

Θα πρέπει να προχωρήσει με το διαζύγιο ή να εξετάσει το ενδεχόμενο να διορθώσει τα πράγματα;