Ναταλία Γερμανού για Μαρίνα Σάττι: «Κι εμείς έχουμε βρεθεί εκεί και δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χασμουρηθούμε»

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε την αντίδραση της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Ισραηλινής τραγουδίστριας, στο πλαίσιο της Εurovision 2024.

«Διαρκεί περίπου μισή ώρα η συνέντευξη Τύπου και θέλω να μου επιτρέψετε να πω το εξής. Με πολύ σεβασμό στην ελληνική αποστολή στην οποία, όπως και να έχει το πράγμα, μόνο θετική ενέργεια στέλνουμε σήμερα» ανέφερε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Επειδή πριν από 19 χρόνια έχω βρεθεί και ‘γω σε αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου, ήμασταν και εμείς πολύ κουρασμένοι, ίσως όχι όσο η Έλενα Παπαρίζου, αλλά δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χασμουρηθούμε, γιατί ήταν τόση η αδρεναλίνη και η ένταση που είχαμε εκείνη τη στιγμή. Ήμασταν όλοι με τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά, έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις είτε που θα δεχθούμε εμείς, είτε που θα δεχθούν όλοι οι άλλοι στο τραπέζι».

«Δεν προσπαθώ να κάνω τον συνήγορο ή τον κατήγορο κανενός, απλώς παραθέτω την δική μου άποψη. Το κλείνουμε το θέμα αυτό κάπου εδώ» κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.