Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν από την αντίδραση της Μαρίνας Σάττι λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό της Eurovision, όπου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον β’ ημιτελικό εμφανίστηκε να χασμουριέται και να κάνει γκριμάτσες τη στιγμή που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Την στάση της Μαρίνας Σάττι σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου στο “I Love Σου Κου”, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να εκφράζει την αντίθεσή της με τον τρόπο που αντέδρασε η εκπρόσωπος της χώρας μας.

“Ένας άνθρωπος που βλέπει αυτά τα πλάνα καταλαβαίνει ότι είναι επί τούτου. Δεν είναι ούτε νυσταγμένη, ούτε κουρασμένη. Το ότι μπορεί να έκανε λάθος και έπρεπε η ΕΡΤ να βγει και να κάνει μια ανακοίνωση για να το μαζέψει και η ίδια μετά, θεωρώ πως είναι έτερον εκάτερον. Κατ΄εμέ θερώ πως δεν ήταν καθόλου ωραίο και καθόλου ώριμο εκ μέρους της αυτό που έκανε. 

Διαβάστε επίσης: Mαρίνα Σάττι: Χασμουριόταν και έκανε γκριμάτσες την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Iσραήλ

Βεβαίως να δείξει αν θέλει την αντιπαράθεσή της. Όμως ένας καλλιτέχνης που πηγαίνει σε ένα φεστιβάλ τραγουδιού, που υποτίθεται η μουσική ενώνει τους ανθρώπους και θα έπρεπε αυτά να φύγουν μέσα από τη μουσική. Να μη σκεφτόμαστε επειδή η χώρα αυτή είναι σε πόλεμο με μια άλλη χώρα, ότι φταίει η καλλιτέχνιδα. Να αντιδράσει βεβαίως αν το νιώθει. Μπορούσε να πει ότι δε θέλει να είναι στη συνέντευξη τύπου. Αν νιώθει ότι θέλει να αντιδράσει, να αντιδράσει. 

Μπορείς να αντιδράσεις όμως με έναν πιο κομψό τρόπο. Αυτό έχει έναν συμβολισμό που δείχνει εκ μέρους της ανωριμότητα. Απαξιώνει μια καλλιτέχνιδα που πήγε σε έναν μουσικό διαγωνισμό. Να πάρει θέση, ο τρόπος όμως που θα το κάνει” είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.