Μενίδι: Σοκάρουν οι μαρτυρίες των κατοίκων – «Η 40χρονη φώναζε βοήθεια και ένας πελάτης μου κάλεσε την αστυνομία»

«Βοήθεια, βοήθεια» φέρεται να φώναζε η 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της σήμερα (16/05) το πρωί στο Μενίδι, σύμφωνα με μία επιχειρηματία της περιοχής, η οποία έμαθε για την δολοφονία από έναν πελάτη της.

Όπως είπε η επιχειρηματίας μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πελάτης της φέρεται να άκουσε την 40χρονη να καλεί σε βοήθεια, και στη συνέχεια ειδοποίησε ο ίδιος την Αστυνομία.

«Φαίνεται ότι κάτι έγινε με τον άντρα της, έτσι άκουσα. Φώναξε “βοήθεια, βοήθεια”. Ένας πελάτης μου είπε ότι το άκουσε περίπου στις 04:30 – 05:00 τα ξημερώματα και μετά πήρε τηλέφωνο την αστυνομία, μου είπε έχει γίνει δολοφονία, φοβηθήκαμε».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ένας κάτοικος της περιοχής δήλωσε πως άκουσε ένα ανήλικο κορίτσι να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει «ο μπαμπάς σκότωσε την μαμά». Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 15 και 16 ετών.

Όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, σε ένα από τα περιστατικά βίας ο 50χρονος φέρεται να είχε πάει στο σπίτι του θύματος, και είχε σπάσει μπουκάλια και την απειλούσε.

Σύμφωνα με το Action24, μία αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ένα ανήλικο παιδί, με μία φωτογραφία στο χέρι, έφτασε στο σημείο της δολοφονίας και ρωτούσε τους αστυνομικούς που τους έδειχνε την εικόνα, εάν είναι η ίδια γυναίκα.

Άλλη κάτοικος της περιοχής είπε σε δηλώσεις της πως «με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου, και μου είπε πως είδε την γυναίκα νεκρή μες τα αίματα, με ανοιχτά τα μάτια».