Η 40χρονη βρέθηκε θανάσιμα μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι, περίπου στις 06:00 το πρωί στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους. Σύμφωνα με πληροφορίες έφερε πάνω από 10 μαχαιριές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε μαχαιρώσει το θύμα με μαχαίρι κουζίνας σε κοιλιά, λαιμό, χέρια και πόδια

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 50χρονου εν διαστάσει συζύγου της προκειμένου να εξεταστεί για την υπόθεση.

Όπως μετέδωσε το OPEN, τραγικές φιγούρες είναι τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης γυναίκας, που μένουν σε κοντινή απόσταση από το σημείο. Αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε τα παιδιά της γυναίκας έδειξαν μια φωτογραφία στους αστυνομικούς που είχαν αποκλείσει το σημείο, κι όταν τους επιβεβαίωσαν ότι το πρόσωπο που τους έδειχναν είναι το θύμα, ξέσπασαν σε λυγμούς.

«Βοήθεια, βοήθεια, ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά!» φέρεται να είπε το ανήλικο κοριτσάκι του θύματος μιλώντας στο τηλέφωνο με συγγενή της οικογένειας.

Το θύμα φέρεται να είχε καταγγείλει στο παρελθόν τον εν διαστάσει σύζυγό της, ωστόσο η δεν επιθυμούσε να φιλοξενηθεί σε δομή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελευταία καταγγελία έγινε στις Αρχές την Τρίτη του Πάσχα.

Στις 3/4/2013 το θύμα υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συζύγου της για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Στις 18/9/2022 το θύμα υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία (απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση), ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρχε δικαστική απόφαση βάσει της οποίας ο δράστης απαγορευόταν να διαμένει με το θύμα, ωστόσο η ίδια του το είχε επιτρέψει από το 2018.

Στις 7/5/2024 το θύμα υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία (απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση), ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ έλαβε ρητή δικάσιμο για την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Της χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση και δόθηκαν πληροφορίες, οδηγίες και έντυπο υλικό προκειμένου να λάβει, εάν επιθυμεί, την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς.