Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Μαρίνα Σάττι, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο λίγο πριν φύγει για το Μάλμε της Σουηδίας.  

Η τραγουδίστρια, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Ζάρι», κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της, καθώς αναφέρθηκε έμμεσα στον θάνατο του πατέρα της, που συνέβη πριν από λίγες ημέρες.

Διαβάστε επίσης! Μαρίνα Σάττι: Κλείστηκε στο ασανσέρ της ΕΡΤ πριν βγει στην εκπομπή Στούντιο 4 (Βίντεο)

«Δεν έχω κάτι να κρύψω. Στην αρχή έλεγα μην το μάθουν αυτό. Πλέον ο,τι και να έχει συμβεί στη ζωή μου τελευταία, κι αυτό που δεν ήθελα να το μάθει κανείς, το έμαθε», είπε η Μαρίνα Σάττι και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.  

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα με αφορμή τον θάνατο του πατέρα της – “Δεν ήθελα να το μάθει κανείς”

«Καταλαβαίνω ότι πονάει, δεν θέλαμε να σε ρωτήσουμε για αυτό. Θέλεις να ακούσουμε ένα τραγούδι να πάρεις μια ανάσα; Να πάμε σε ένα break;», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην τραγουδίστρια προκειμένου να την ηρεμήσει.

«Επειδή όλα αυτά πλέον συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και δεν έχω κάτι να κρύψω, αποφάσισα κάποια στιγμή ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εντελώς ανοιχτή και να πηγαίνω με αυτό», συμπλήρωσε η Μαρίνα Σάττι φανερά συγκινημένη.