Την 11η θέση κατέκτησε η Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision, η οποία εκπροσωπήθηκε από την Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι».

Η τραγουδίστρια στο πλευρό της στο Μάλμε της Σουηδίας είχε εκτός από την ομάδα της, είχε την μητέρα και τον αδερφό της, αλλά και τον σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης! Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή στην Ελλάδα και η απάντηση για τα χασμουρητά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου ο σύντροφος της Μαρίνας Σάττι είναι δικηγόρος και έμεινε μαζί της καθ΄όλης της διάρκεια της παραμονής της στο Μάλμε, ενώ παράλληλα είδαμε πλάνα του από χθες στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της ελληνικής αποστολής στην Ελλάδα.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και συγκεκριμένα μετά το καλοκαίρι και έχουν πολύ καλή σχέση, με τον αγαπημένο της να την στηρίζει, αλλά και να την συμβουλεύει μετά το χασμουρητό στη συνέντευξη τύπου μετά τον β΄ημιτελικό.

Από την άλλη πλευρά η Κατερίνα Καινούργιου στην δική της εκπομπή αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της Μαρίνας Σάττι ονομάζεται Ορέστης, είναι 37 ετών, είναι δικηγόρος και είναι κολλητός φίλος του αδελφού της και δικός της παιδικός φίλος.

Photo Credits: AFP Forum