Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί είναι απίθανη η συμφιλίωση – Τι αποκαλύπτει πρώην μπάτλερ του βασιλιά Καρόλου

Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, την Κέιτ Μίντλετον και την βασίλισσα Καμίλα καμίλα το 2019 στην παρέλαση Trooping the Colour για τον εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ. Πηγή: Instagram/ sussexroyal

Για χρόνια όλοι οι θαυμαστές της βασιλικής βρετανικής οικογένειας γνώριζαν ότι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν αναπτύξει μία δυνατή αδελφική σχέση. Τα τελευταία χρόνια όμως αυτό έχει αλλάξει, ενώ ειδικός σε βασιλικά θέματα δηλώνει ότι δεν φαίνεται πως θα συμφιλιωθούν η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο δούκας του Σάσεξ.

Πριν από λίγες μέρες ο δεύτερος γιος του βασιλιά Καρόλου πραγματοποίησε ένα ταξίδι στο Λονδίνο για να τιμήσει τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus. Μάλιστα αυτή ήταν και η πρώτη του επίσκεψη στην Βρετανία από τότε που έγινε γνωστή η διάγνωση καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον τον Μάρτιο.

Ωστόσο, οι ελπίδες για μια βασιλική συμφιλίωση διαψεύστηκαν όταν οι εκπρόσωποι του πρίγκιπα επιβεβαίωσαν ότι δεν θα συναντούσε την οικογένειά του και συγκεκριμένα τον Βασιλιά Κάρολο, λόγω του φορτωμένου προγράμματος του μονάρχη.  Επιπλέον, κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν παρευρέθηκε στον εορτασμό για τους Αγώνες Invictus στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.

Ο πρώην βασιλικός μπάτλερ Γκραντ Χάρολντ, ο οποίος εργάστηκε για τον βασιλιά για επτά χρόνια, όταν ήταν πρίγκιπας της Ουαλίας, εξέφρασε τις αμφιβολίες του για μία ενδεχόμενη βασιλική επανένωση.
Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι σε παλαιότερη εκδήλωση (αριστερά). Η Κέιτ Μίντλετον κατά την διάρκεια μίας επίσημης επίσκεψης με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. (δεξιά) Πηγή: Instagram/ princeandprincessofwales, sussexroyal

Συγκεκριμένα είπε στο The Post ότι: «Πάντα έλεγα ότι νομίζω πως υπάρχει πιθανότητα να επανενωθούν, αλλά όσο περνάει ο καιρός και όσα περισσότερα ακούμε και βλέπουμε, σκέφτομαι ότι μια επανένωση μεταξύ τους είναι όλο και πιο απίθανο να συμβεί. Πάντα πίστευα ότι η Κέιτ θα ήταν αυτή που θα λύγιζε, γιατί είχε καλή σχέση με τον Χάρι».

Ακόμα, ο πρώην μπάτλερ του βασιλιά Καρόλου τόνισε: «Ωστόσο, όσο περνά ο καιρός, νομίζω ότι αυτό γίνεται όλο και λιγότερο πιθανό».

Η Κέιτ Μίντλετον με την Μέγκαν Μαρκλ και τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ κατά την διάρκεια παρέλασης το 2021. Πηγή: EPA