Σοκ στη Βραυρώνα όπου κατά πληροφορίες ένα βρέφος που μόλις είχε γεννηθεί πιθανότατα πετάχθηκε σε κάδο σκουπιδιών και είναι νεκρό.

Το κουβάρι της υπόθεσης αυτής που προκαλεί σοκ άρχισε να ξετυλίγεται χθες όταν όταν ένα ζευγάρι από το Νεπάλ ηλικίας 30 ετών πήγε στο νοσοκομείο με την γυναίκα να έχει αιμορραγία.

Οι γιατροί δεν γνωρίζουν αν η γυναίκα απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά

Οι γιατροί ενημέρωσαν την ΕΛΑΣ, λέγοντας ότι η γυναίκα ήταν έγκυος, χωρίς όμως να είσαι σε θέση να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.

Ανδρες της ΕΛΑΣ πήγαν στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου έμενε το ζευγάρι στη Βραυρώνα για έρευνα και διαπίστωσαν ότι ήταν γεμάτα αίματα τόσο το μπάνιο, όσο και τα σεντόνια, αλλά και όλος ο χώρος.

Αγνωστο αν το βρέφος πέθανε στη γέννα ή το πέταξαν κάπου ζωντανό

Σύμφωνα με πληροφορίες κανείς από το ζευγάρι δεν αποκαλύπτει τι συνέβη ακριβώς. Ετσι παραμένει άγνωστο αν το βρέφος γεννήθηκε νεκρό ή το γέννησε ζωντανό και κάπου το πέταξαν ή όχι.

Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε μάλιστα ότι δεν γνώριζε ότι η σύντροφός του ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας κάποια στιγμή φαίνεται ότι κάτι πέταξε στα σκουπίδια αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν κάποιο στοιχείο σε βάρος τους.

Ερευνα από την αστυνομία στον σκουπιδότοπο που πετά ο δήμος τα απορρίμματα

Το βρέφος που γέννησε η γυναίκα πάντως δεν έχει βρεθεί και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει πεταχτεί στον κάδο και να μην βρέθηκε γιατί εντωμεταξύ έγινε περισυλλογή των σκουπιδιών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτή την ώρα γίνεται έρευνα από την αστυνομία στον σκουπιδότοπο που πετά ο δήμος τα απορρίματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι βρίσκεται υπό έρευνα, κρατούνται και οι δύο, η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη και ο άνδρας έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα εργαζόταν στο ξενοδοχείο.