Σοκαριστικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο παρασύρει μια μητέρα και το 14 μηνών μωράκι της σε διάβαση στη Θεσσαλονίκη.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης, στα Πεύκα στη Θεσσαλονίκη, για τροχαίο ατύχημα με παράσυρση μιας μητέρας με το 14 μηνών παιδί της, από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στα Πεύκα, ενώ άμεσα στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τόσο το παιδάκι, όσο και τη μητέρα του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Όπως διακρίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο, η μητέρα προσπαθεί να περάσει με το καρότσι, στο οποίο βρίσκεται το μωράκι της, από τη διάβαση στη Λεωφόρο Γεωργίου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, και προσέχει να μην περάσει κάποιο αυτοκίνητο.

Όταν επιχειρεί να περάσει τη διάβαση, ένα αυτοκίνητο που έρχεται με ταχύτητα δεν βλέπει την γυναίκα με το καρότσι με το μωράκι, με αποτέλεσμα να τους παρασύρει.

Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση με τη γυναίκα να σηκώνεται αμέσως και να ελέγχει αν το βρέφος είναι καλά στην υγεία του και με τον κόσμο να τρέχει για να τους βοηθήσει.

Σημειωτέον πως, ο οδηγός του αυτοκινήτου αμέσως μετά το ατύχημα ακινητοποίησε το όχημά του και έσπευσε για να βοηθήσει, ενώ ανέφερε ότι δεν πρόλαβε να σταματήσει το όχημά του μόλις είδε τη γυναίκα με το καροτσάκι.