Η Vespa παρουσίασε στη Σαγκάη τις νέες Primavera και Sprint σε ένα μοναδικό γκλάμουρ πάρτι γεμάτο μόδα και μουσική.

Η Vespa είναι χωρίς αμφιβολία το απόλυτο σύμβολο της μόδας και του lifestyle στους δύο τροχούς, έχοντας κατακτήσει τόσο την ευρωπαϊκή όσο και την αμερικανική αγορά. Τα τελευταία χρόνια η ιταλική εταιρεία έχει βάλει πλώρη να κατακτήσει και την Ασία με πρώτο σταθμό την πανίσχυρη αγορά της Κίνας.

Εκτός λοιπόν από τη σειρά των Vespa αφιερωμένες στο κινεζικό ημερολόγιο, οι Ιταλοί αποφάσισαν να παρουσιάσουν τις νέες Primavera και Sprint στη Σαγκάη. Στην κοσμοπολίτικη πόλη της Κίνας η Vespa έστησε ένα εντυπωσιακό πάρτι με καλεσμένους πολλούς διάσημους αστέρες της Ασίας τους οποίους υποδέχτηκε η Τιτσιάνα Ντ’Αντζελο, επικεφαλής της Piaggio στη Σαγκάη.

Οι φίλοι της ιταλικής μάρκας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις νέες Vespa Primavera και Sprint οι οποίες έχουν διαφορετική σχεδιαστική προσέγγιση για το 2024. Η μεγαλύτερη διαφορά έχει να κάνει με τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν τα οποία είναι πιο ποιοτικά από ποτέ, ενώ οι λεπτομέρειες στον σχεδιασμό έχουν αναβαθμιστεί δίνοντας μια φρεσκάδα στα κορυφαία scooter.

Αναβαθμισμένη επίσης είναι η θέση οδήγησης χάρη στη διαφορετική τοποθέτηση του τιμονιού και της σέλας βελτιώνοντας τόσο την άνεση όσο και την προστασία του αναβάτη από τα στοιχεία της φύσης. Νέο είναι το ψηφιακό όργανο με σύστημα συνδεσιμότητας και τα LED φώτα. Στους κινητήρες, η Vespa έχει διαθέσιμη την Primavera με 50 κ.εκ., 125 κ.εκ. και 150 κ.εκ., το ίδιο και στην περίπτωση της Sprint.

Παράλληλα, η Vespa αποκάλυψε και τη νέα σειρά ρουχισμού και εξοπλισμού της Vespa που είναι εμπνευσμένη από το εργοστάσιο και τα Μουσεία της Vespa στην Ποντεντέρα. Η Piaggio μέσω της Vespa, επιδιώκει να γίνει πρώτη δύναμη στα premium scooters στην Κίνα. Σίγουρα με την ποιότητα και ομορφιά των προϊόντων της είναι σε θέση ισχύος και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς νέους αναβάτες από την τεράστια αγορά της Κίνας.