Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Ζωή Γεράζη, Νάγια

Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει απόψε με συγκλονιστικές εξελίξεις

. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Συναισθηματικές εκρήξεις αλλά και απέραντη χαρά, χωρισμοί και επανασυνδέσεις αλλάζουν τα δεδομένα στη μικρή κοινωνία της Μάνης.

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» επιστρέφει απόψε στις 21:00, με νέο επεισόδιο.

Η Αφροδίτη ζητά από τον Χρήστο να χωρίσουν.Η Ασπασία αποφασίζει ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά από τον Δημοσθένη.

Ο Μάνος φτάνει στα όριά του και το μυστικό του κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. 

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Μαΐου:

Επεισόδιο 154 (Πέμπτη 9 Μαΐου στις 21:00)

Η Ειρήνη πιέζει την Ασπασία να γυρίσει στον Δημοσθένη προτού εκείνος προχωρήσει τη ζωή του με την Ελένη. Η Αρετή νιώθει πως την έχουν ξεχάσει όλοι και, από την ένταση, λιποθυμάει στο κελί. Η Ισμήνη πουλάει την επιχείρηση κι αρχίζει να οραματίζεται το νέο κέντρο αισθητικής.

H Φιλιώ δέχεται να μετακομίσει ο Τζον στο σπίτι τους, γεγονός που χαροποιεί πολύ την Αθηνά. Η Αμαλία εμφανίζεται στο ελαιοτριβείο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μάνο. Ο Στάθης φέρνει την Αριάδνη σε επαφή με έναν ξενοδόχο, αλλά εκείνη αρνείται να αλλάξει δουλειά.

Η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει την Αφροδίτη πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη, αλλά η Αφροδίτη έχει αμφιβολίες και ζητάει από τον Χρήστο να χωρίσουν.

Επεισόδιο 155 (Παρασκευή 10 Μαΐου, εκτάκτως στις 21:00)

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Χρήστο είναι τεταμένη. Η ψυχολογία του Μάνου όλο και χειροτερεύει, και ο Ισίδωρος αποφασίζει να του δώσει τρεις ημέρες άδεια.

Έτσι, αποφασίζουν με τη Μαρίνα να πάνε στην Κύπρο για να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί. Η Χρυσούλα διαδίδει σε όλη την Αρεόπολη πως κάτι τρέχει ανάμεσα στην Αριάδνη και τον Χρήστο.

Ο Λυκούργος το μαθαίνει και επιπλήττει τον ανιψιό του. Ο Τζον μετακομίζει επίσημα στο σπίτι της Αθηνάς και η Φιλιώ του επιφυλάσσει μία πολύ θερμή υποδοχή. Στην αγορά του ελαιώνα προχωράει ο Τζον και πλέον ξεκινάει κι επίσημα την επαγγελματική του πορεία ως ελαιοπαραγωγός.

Αργότερα, μαζί με την Αθηνά και τη Φιλιώ πηγαίνουν να δουν από κοντά το κτήμα όπου θα γίνει το γλέντι του γάμου. Το κουδούνι του Δημοσθένη χτυπάει και, μόλις ανοίγει, μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει…

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου  

Με τον Νίκο Γαλανό 

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Βασίλης Μιχαήλ

Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου

Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος 

Αγγελική, η μικρή Κλειώ 

Και οι: 

Στέλα Φυρογένη 

Κούλλης Νικολάου 

Βάσια Παναγοπούλου 

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου 

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης 

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου 

Guest star, Μάρω Κοντού