Εικόνα με ράντζα από το νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς», στην Αθήνα, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, «αυτή η εικόνα πληγώνει την υπερηφάνεια των Ελλήνων και του κάθε πολίτη ξεχωριστά». Ακολούθως πρόσθεσε ότι είναι «θλιβερή ειρωνεία» ότι η εικόνα προέρχεται «από εφημερία στο νοσοκομείο που φέρει το όνομα του ιδρυτή του ΕΣΥ, Γ. Γεννηματά».

«Αυτή η εικόνα θα γίνει το παρελθόν στο οποίο η Ελλάδα δε θα επιστρέψει ποτέ»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε ότι «δεν χρειάζεται να υποσχεθώ» καθώς «η ζωή είναι πάνω από τις υποσχέσεις», τονίζοντας πως «η διάσωση του ΕΣΥ και η προστασία της ανθρώπινης ζωής -των γονιών μας, των γιαγιάδων και παππούδων μας, των παιδιών μας, η δίκη μας- είναι η πρώτη προτεραιότητα για μας».

Καταληκτικά επισήμανε πως «όταν μας εξουσιοδοτήσει ο ελληνικός λαός, αυτή η εικόνα θα γίνει το παρελθόν στο οποίο η Ελλάδα δε θα επιστρέψει ποτέ».

Υπενθυμίζεται ότι ένα εκ των τριών σποτ που ήρθαν στη δημοσιότητα χθες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις ευρωεκλογές αφορά την Υγεία.

Σε αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε την ανάγκη «να διασωθεί το ΕΣΥ από την κατάρρευση. Με αναβάθμιση όλων των υποδομών, κάλυψη όλων των κενών θέσεων και αύξηση των μισθών των υγειονομικών».