Την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την υπεράσπιση του ζευγαριού από το Νεπάλ που πέταξαν το βρέφος στα σκουπίδια στη Βραυρώνα, εξέφρασε ο δικηγόρος τους αν επιβεβαιωθεί ότι το μωρό ήταν ζωντανό όταν γεννήθηκε.

O κ. Δημήτρης Ζορμπάς, μίλησε στο Mega και στο Live News μετά την αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου σύμφωνα με την οποία η ιατροδικαστικής εξέταση έδειξε ότι πράγματι το μωρό γεννήθηκε ζωντανό.

«Θα δω την ιατροδικαστική έκθεση κι αν καταλήξω στο συμπέρασμα – όπως έχω αναφέρει – από τα στοιχεία της δικογραφίας και από την επικοινωνία που θα έχω με τους εντολείς μου ότι έχει τελεστεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, θα παραιτηθώ από τη υπόθεση» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζορμπάς.

Ειδικά για το ζευγάρι σχολίασε ο δικηγόρος ότι πρόκειται για ταλαιπωρημένα άτομα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η μητέρα είναι σωματικά στα όρια της κακοποίησης, φέρει μώλωπες και είναι καταβεβλημένη. Νομίζω δεν έχει καταλάβει και καλά τι έχει γίνει. Δεν είναι άνθρωποι ενδεχομένως με την δική μας αντιληπτική ικανότητα. Η μητέρα έχει άλλο ένα παιδάκι, ένα κοριτσάκι 2 ετών που ζει στο Νεπάλ μαζί με τον πρώην σύζυγό της. Εμένα μου μετέφεραν και οι δύο ότι επιθυμούσαν αυτό το τέκνο και δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν το νεογνό».

Και συμπλήρωσε για το ζευγάρι ο κ Ζορμπάς: «Μου έκανε εντύπωση σήμερα που πήγαμε στην κυρία Ανακρίτρια για να πάρουμε την προθεσμία για την απολογία της Πέμπτης, ήταν πολύ απαθής και δεν απαντούσε ευθέως και στις δικές μου ερωτήσεις, νομίζω όμως ότι αυτό έχει να κάνει με τον φόβο που έχει αναπτύξει».