Στο τέλος Αυγούστου αναμένεται να γίνει ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπεθ, στην Κρήτη, λίγο έξω από το χωριό Σκινές Χανίων, που αποτελεί τον τόπο καταγωγής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Για να είναι έγκυρος χρειάζεται μια ληξιαρχική πράξη αλλά ο γάμος που κάναμε είναι νομικός γάμος. Δεν έχουμε κάνει ακόμα εκδήλωση για τους φίλους μας», είχε σημειώσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο MEGA, ο δήμαρχος Πλατανιά ανέφερε ότι αυτή η ληξιαρχική πράξη δεν έχει καταχωρηθεί στο ληξιαρχείο κι επομένως μπορεί να τελεστεί κανονικά γάμος στην Κρήτη.

«Εφόσον έχει τελεστεί ένας γάμος στην αλλοδαπή, ο γάμος αυτός θα πρέπει να δηλωθεί στο ειδικό ληξιαρχείο των Αθηνών και στη συνέχεια να λάβουμε εμείς ενημέρωση ως δήμος, προκειμένου να εμφανίζεται αυτή η ληξιαρχική πράξη και στα δικά μας βιβλία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαλανδράκης.

Το γαμήλιο δείπνο αναμένεται να γίνει στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης, στην περιοχή Φουρνέ, στις 29 Αυγούστου.

Πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι προγραμματίζεται 4ημερο γλέντι για τον γάμο με τραπέζια, εκδηλώσεις και εκδρομές από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Ο δήμαρχος Πλατανιά ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει μια μεγάλη κράτηση που έχει γίνει από το εξωτερικό στο τετράημερο που περιλαμβάνει γεύμα με τοπικά προϊόντα».

Δείτε το βίντεο:

Ο Γιάννης Κασσελάκης, θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για τον γάμο ανέφερε ότι η κράτηση έχει γίνει από την Αμερική για 130 άτομα.

«Θα έχει και το πιλάφι, θα έχει και τα τσιγαριαστά, θα έχει και τα ξεροτήγανα, ξέρετε, είναι μέσα στο παραδοσιακό κομμάτι, σίγουρα θα έχει και φαγητά γκουρμέ», πρόσθεσε.

Το προσκλητήριο αυτό έχουν λάβει λίγοι και εκλεκτοί καλεσμένοι. Πρόκειται κυρίως για συγγενείς και φίλους του ζευγαριού από την Αμερική, ενώ οι πολιτικοί που θα παραβρεθούν είναι ελάχιστοι.

Είναι ενδεικτικό πως προσκλητήριο δεν έχει λάβει σχεδόν κανένα στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κάποιου άλλου κόμματος.
«Θα έρθουν από την Αμερική και ενδεχομένως και από κάποια άλλη ήπειρο, άρα θα πρέπει να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα. Υπάρχουν συγγενείς και από Αυστραλία, οπωσδήποτε θα υπάρχουν από Ευρώπη», συμπλήρωσε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη.
Η πρόσκληση είναι σε ηλεκτρονική μορφή, με ένα πολύ έξυπνο κωδικό που περιλαμβάνει όλα τα μέλη της οικογένειας τους.
«Βέβαια θα είμαι στον γάμο. Θα είναι ένα τετραήμερο χαράς. Θα επικεντρώνεται περισσότερο στο χωριό Σκινές, θα έχει αρκετά παραδοσιακά και θα υπάρξει αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη ένα τρικούβερτο γλέντι», συμπλήρωσε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη.
Ο Γιάννης Κασσελάκης δήλωσε πως δεν έχει λάβει το προσκλητήριο του γάμου του ανιψιού του, καθώς είναι προσκεκλημένος δια ζώσης. Όπως εξήγησε, είναι μία συνήθεια που κρατά από παλιά.
«Θα είναι ένα τετραήμερο χαράς, θα είναι οι τελευταίες τέσσερις ημέρες του Αυγούστου. Θα είναι ένα τραπέζι γάμου με αρκετά δρώμενα βασισμένα στην παράδοση. Για τις ανάγκες των καλεσμένων θα υπάρχει κάτι διαφορετικό», είπε.

Δείτε το βίντεο: