Άγρια δολοφονία, με άγνωστα μέχρι στιγμής κίνητρα, η εκτέλεση ενός 32χρονου Αλβανού στον Βύρωνα, μπροστά στα ματιά του ανήλικου παιδιού του και της 37χρονης συζύγου του.

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην περιοχή του Βύρωνα, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη. Τα πρώτα στοιχεία από τις Αρχές.

Το ζευγάρι από την Αλβανία είχε σταματήσει στο σημείο για να κατέβει ο γιος τους, ηλικίας 6-7 ετών, να πάρει φαγητό από διπλανό ψητοπωλείο, όταν δέχτηκαν την επίθεση, με τον δράστη να εκτελεί το 32χρονο πατέρα μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού και της συζύγου του που τραυματίστηκε εντελώς ελαφρά από θραύσματα, όμως υπέστη σοκ.

Ο δράστης, σύμφωνα με όσα η ίδια μπόρεσε να πει στους αστυνομικούς στην ψυχολογική κατάσταση που είναι, σταμάτησε με μηχανή δίπλα τους όταν στάθμευσαν το αυτοκίνητο για να κατέβει το παιδί τους και πυροβόλησε το θύμα απανωτές φορές από το τζάμι της πόρτας, ενώ αμέσως μετά την πράξη του διέφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Στη σύζυγό παρασχέθηκαν Πρώτες Βοήθειες στο σημείο και δεν χρειάστηκε μεταφορά της σε νοσοκομείο, ενώ το ανήλικο παιδί τους έχει υποστεί και αυτό σοκ.

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και της Δίωξης Εκβιαστών, που ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα πίσω από αυτή την εν ψυχρώ δολοφονία που παραπέμπει σε μαφιόζικου τύπου χτύπημα, ενώ ο δράστης σίγουρα παρακολουθούσε τον στόχο του πριν βρει την ευκαιρία να χτυπήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον πρώτο έλεγχο των στοιχείων του θύματος δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις ελληνικές Αρχές, ωστόσο η έρευνα για τα πιθανά κίνητρα μόλις έχει ξεκινήσει.

Από την Αστυνομία αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες για την λήψη καταθέσεων και τυχόν βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή, που θα βοηθήσουν τις Αρχές στις έρευνές τους.