Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής στη χωματερή της Βραυρώνας, όπου εντοπίστηκε μισή ώρα μετά τις πέντε το απόγευμα το άψυχο σώμα του βρέφους που είχε εξαφανιστεί.

Θρίλερ εξελίσσεται στην περιοχή της Βραυρώνας, όπου εντοπίστηκε το βρέφος που αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές.

Το θρίλερ αυτό ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης, όταν η μητέρα από το Νεπάλ πήγε στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με έντονη αιμορραγία. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η γυναίκα είτε απέβαλε είτε κυοφορούσε και γέννησε μόνη της πρόωρα με άγνωστη την τύχη του μωρού, με τις πρώτες εικασίες να κάνουν λόγο πως βρισκόταν στον 4ο ή 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Από το Νοσοκομείο ενημερώθηκε η Αστυνομία και από εκείνη τη στιγμή έχει ξεκινήσει μία μεγάλη έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί, αφού το ζευγάρι δεν είναι καθόλου συνεργάσιμο και δεν λέει τίποτα στους αστυνομικούς.

Οι άντρες της Ασφάλειας πήγαν στο ξενοδοχείο που εργάζεται το ζευγάρι από το Νεπάλ και έλεγξαν το δωμάτιό τους, όπου διαπίστωσαν πως υπήρχε παντού αίμα.

Ρωτώντας τον άντρα αν πέταξε σκουπίδια, το αρνήθηκε, όμως στα βιντεοληπτικά υλικά φαίνεται να πετάει κάποιες σακούλες σκουπιδιών στον κάδο.

Λίγο μετά πέρασε και το απορριμματοφόρο του Δήμου από την περιοχή και προχώρησε στην αποκομιδή. Με αυτά ως δεδομένα, οι αστυνομικοί έψαξαν στην χωματερή μήπως τυχόν εντοπίσουν κάποιο στοιχείο και τελικά εντόπισαν το άτυχο βρέφος νεκρό μέσα σε ένα από τα μεγάλα κοντέινερ που χρησιμοποιεί ο Δήμος για την προσωρινή απόθεση απορριμμάτων από κάδους.

Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη και ο άντρας της έχει, επίσης, συλληφθεί και έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η ηλικία του μωρού υπολογίζεται περίπου 5 μηνών, ενώ για να διαπιστωθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η ηλικία του και οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του έχει διαταχθεί ήδη η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.