Βραυρώνα: Βίντεο ντοκουμέντα από τη στιγμή που ο πατέρας πετά τη σακούλα με το βρέφος στα σκουπίδια

Αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις του βρέφους για να διαπιστωθεί εάν όντως γεννήθηκε νεκρό ή ήταν ζωντανό όταν το πέταξε στον κάδο. Σε αυτή την περίπτωση ο πατέρας θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η μητέρα η οποία έφτασε στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” με ακατάσχετη αιμορραγία, νοσηλεύεται φρουρούμενη. Ακόμα δεν έχει πει λέξη για το περιστατικό και στο δωμάτιο βρίσκεται μαζί της συνεχώς και ψυχολόγος. Οι γιατροί του νοσοκομείου διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν έγκυος, χωρίς όμως να υπάρχει μωρό, και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο 24χρονος αρνείται ότι κακοποίησε το μωρό και ότι το χτύπησε στο κεφάλι. Ο ίδιος αποδίδει τα τραύματα στην μεταφορά από τον κάδο στο κοντέινερ με τα σκουπίδια, όπου και βρέθηκε το νεκρό βρέφος από τους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου.

«Κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν, ένα μεγάλο έμβρυο 3 κιλών, τελειόμηνο»

«Κατάλαβα ότι έχει γεννήσει λίγες ώρες πριν, ένα μεγάλο έμβρυο περίπου 3 κιλών, τελειόμηνο», ανέφερε ο γυναικολόγος – μαιευτήρας, Θανάσης Δούσκος, που εξέτασε πρώτος την κοπέλα από το Νεπάλ.

Ο γιατρός, που εφημέρευε εκείνη τη στιγμή, στο νοσοκομείο που επισκέφθηκε το ζευγάρι, αργά το βράδυ της Πέμπτης (9/5), μιλώντας στο MEGA, είπε: «χθες, περί τις 23:30, όταν και εφημερεύαμε μαζί με τον διευθυντή μου, με καλέσανε γιατί προσήλθε με ταξί ένα ζευγάρι από το Νεπάλ μαζί με έναν διερμηνέα. Η γυναίκα μου είπε ότι έχει περίοδο, αλλά στην κλινική εξέταση κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν, ένα μεγάλο έμβρυο 3 κιλών, τελειόμηνο».