Νεκρό βρέθηκε βρέφος στη χωματερή της Βραυρώνας.

Το βρέφος βρέθηκε μετά από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ κατόπιν καταγγελιών ότι ζευγάρι από το Νεπάλ το πέταξε στα σκουπίδια. Πρόκειται για μωρό περίπου πέντε μηνών κύησης, που βρέθηκε στους μεγάλους κάδους στη χωματερή.

Οι Αρχές εξετάζουν εάν η γυναίκα απέβαλε, αν είχε πρόωρη γέννα ή αν σκότωσαν το βρέφος μετά την γέννησή του.

Το κουβάρι της υπόθεσης αυτής άρχισε να ξετυλίγεται χθες, όταν ένα ζευγάρι από το Νεπάλ, ηλικίας 30 ετών, πήγε στο νοσοκομείο, με τη γυναίκα να έχει αιμορραγία.

Οι γιατροί δεν γνωρίζουν αν η γυναίκα απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά

Οι γιατροί ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ., λέγοντας ότι η γυναίκα ήταν έγκυος, χωρίς όμως να είσαι σε θέση να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.

Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε το ζευγάρι στη Βραυρώνα και διαπίστωσαν ότι ήταν γεμάτο αίματα τόσο το μπάνιο, όσο και τα σεντόνια, αλλά και όλος ο χώρος.

Ωστόσο δεδομένου ότι δεν γνωρίζουν οι γιατροί εάν το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα νεκροψία-νεκροτομή από ιατροδικαστή.

Τι λέει στο iefimerida o Αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου Γιάννης Αϊδινιώτης

Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε να βρούμε το νεκρό βρέφος σε περίπου δεκαπέντε τόνους σκουπίδια, ίσως και 20. Είναι πραγματικά ένα περιστατικό που μας έχει σοκάρει όλους εδω στην περιοχή. Ειναι στο σημείο, εδώ στην χωματερή, δεκάδες αστυνομικοί και ψάχνουμε στα σημεία που μας έχουν υποδείξει τα συνεργεία καθαριότητας, για να μπορέσουμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι της υπόθεσης».

«Μόλις τώρα το βρήκαμε είμαι σε σοκ. Ειναι χτυπημένο στο κεφάλι. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που βλέπω…Βαφτίζω παιδί σε λίγες ημέρες και είναι απίστευτη η εικόνα. Ψάχναμε επι ώρες σε 20 τόνους σκουπίδια. Και τελικά το βρήξκαμε σε αυτή την κατάσταση. Νεκρό και χτυπημένο στο κεφάλι», πρόσθεσε.

«Η αστυνομία αρχικά δεν μας είπε τι είχε συμβεί. Μας έλεγε αόριστα πράγματα προφανώς για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στις έρευνες. Μας ζητούσαν να μάθουμε που είχαμε πετάξει τα σκουπίδια που μάζεψαν οι εργαζόμενοι γύρω απο το ξενοδοχείο. Μετά έγιναν γνωστές οι πληροφορίες. Ειναι απίστευτο. Εξαιρετικά σοκαριστικες οι εικόνες που αντικρίζουμε», ανέφερε τέλος ο κ Αϊδινιώτης.