Φρικτό θάνατο βρήκαν δύο 20χρονες γυναίκες στη Βρετανία, οι οποίες κάηκαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι ύστερα από φωτιά που ξέσπασε.

Σύμφωνα με την αστυνομία των West Midlands, όπως γράφει το Sky News, όλα συνέβησαν σε ένα σπίτι στο Dunstall Hill του Γουλβερχάμπτον σήμερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (11/05), όταν κλήθηκε η Αστυνομία.

Από το σπίτι που τυλίχθηκε στις φλόγες, ανασύρθηκαν νεκρές δύο 20χρονες κοπέλες, ενώ μία άλλη γυναίκα που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Για την πρόκληση της φωτιάς έχουν συλληφθεί δύο νεαροί άνδρες -ηλικίας 19 και 22 ετών- ως ύποπτοι για φόνο, οι οποίοι ήταν γνωστοί των γυναικών που έχασαν τη ζωή τους από τη «σοβαρή πυρκαγιά».

Η πυροσβεστική υπηρεσία των West Midlands ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι τέσσερις άνθρωποι κατάφεραν να διαφύγουν από τη «σοβαρή πυρκαγιά», η οποία εκδηλώθηκε γύρω στις 2.00 π.μ. και κατασβέστηκε λίγο πριν από τις 3.00 π.μ..

Τα αίτια της πυρκαγιάς που είχε τραγική κατάληξη για τις δύο γυναίκες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Αστυνομικοί παραμένουν στην περιοχή καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.