Αντώνης Κρόμπας: «Με έχουν διώξει από επτά σχολεία στο σύνολο – Τσογλάνι με μια λέξη»

Στην εκπομπή «Γκαράζ» και τον Ζήση Ρούμπο βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας, ο Αντώνης Κρόμπας, με αφορμή τα νέα του θεατρικά σχέδια.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είχε εκδιωχθεί από επτά σχολεία!

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, ο Αντώνης Κρόμπας παραδέχθηκε χαρακτηριστικά πως «δεν μπήκε το κάλεσμα του θεάτρου από το σχολείο, όχι. Μετά το δημοτικό μεσολάβησαν 5 χρόνια Γυμνασίου – Λυκείου, όπου δεν είχα καμία κλίση και καμία έφεση προς τίποτα. Δεν με ενδιέφερε τίποτα».

«Φαντάζομαι ότι ήσουν και πολύ καλός μαθητής» σχολίασε ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής για να απαντήσει, με χιούμορ, ο καλεσμένος του ως εξής. «Ο καλύτερος! Πέρασα δύσκολα χρόνια σχολικά και οι γονείς μου πρέπει να πω πως πέρασαν ακόμα πιο δύσκολα. Το επιεικέστερο που μπορείς να πεις είναι ότι ήμουν ένα δύσκολο παιδί».

«Είχα χάσει και μια τάξη! Την πρώτη λυκείου έχασα από απουσίες. Είχα εκδιωχθεί από επτά σχολεία στο σύνολο, δηλαδή πέρασα δύσκολα. Από επτά σχολεία, ναι, είχα φτάσει μέχρι την Μεσσηνία! Αλήθεια το λέω, δεν ξέρω αν ήμουν καλλιτεχνικό και ατίθασο, τσογλάνι με μια λέξη» συμπλήρωσε, γελώντας, ο Αντώνης Κρόμπας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Action 2024.