Στο Πεκίνο παρουσίασε η QJMotor το νέο της SRT 700S με εντελώς νέο look και δύο εκδόσεις.

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στο Σαλόνι του Πεκίνου ήταν έλευση μιας νέας μοτοσικλέτας από την QJMotor. Πρόκειται ουσιαστικά για την επόμενη γενιά της οικογένειας SRT 700 που γνωρίζουμε ήδη στη χώρα μας και ακολουθεί μια εντελώς νέα σχεδιαστική φιλοσοφία.

Η QJMotor SRT 700S έχει πιο adventure προσέγγιση σε σχέση με τον προκάτοχό της κάτι που ξεκαθαρίζεται άμεσα από το πιο επιθετικό φωτιστικό σώμα εμπρός (θυμίζει Suzuki V-Strom 800) και τη μικρότερη ζελατίνα. Η μοτοσικλέτα επίσης είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις τόσο σε πλάτος όσο και σε μήκος, ενώ και το ρεζερβουάρ είναι ελαφρώς διαφορετικό με πιο στρογγυλεμένες γραμμές.

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός δικύλινδρος 698 κ.εκ. με απόδοση 73,4 ίππους. Συνοδεύεται από 6τάχυτο κιβώτιο και συμπλέκτη ολίσθησης με σύγχρονο ψεκασμό, ενώ έχει τοποθετηθεί και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (traction control).

Οι αναρτήσεις είναι επίσης ποιοτικές της Marzocchi και τα φρένα της Brembo, ενώ οι δύο εκδόσεις διαχωρίζονται από τους ακτινωτούς (19άρης) και τους χυτούς τροχούς (17άρης) της κάθε έκδοσης.

Ο εξοπλισμός πάλι κλέβει την παράσταση με μια τεράστια TFT οθόνη 7 ιντσών και σύστημα συνδεσιμότητας, μεγάλο ρεζερβουάρ 19,5 λίτρων, θερμαινόμενη σέλα, βάσεις για βαλίτσες, κεντρικό σταντ και φωτιζόμενους διακόπτες.

Η καινούρια μοτοσικλέτα της QJMotor δεν είναι ξεκάθαρο αν θα ταξιδέψει στην Ευρώπη το 2025 καθώς αλλάζουν οι κανονισμοί ρύπων σε Euro5+. Αν η QJMotor αποφασίσει να φέρει το μοντέλο στην Ευρώπη θα πρέπει να αλλάξει τις προδιαγραφές του κινητήρα.