Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν πέντε άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά επτά νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα στην Αιτωλοακαρνανία:

Στο Αγρίνιο Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του, για απειλή μέσω τηλεφώνου.

Στην Κατούνα Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του, για εξύβριση και απειλή μέσω τηλεφώνου, ενώ επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος της, έπειτα από καταγγελία, που υπέβαλλε ο συλληφθείς πρώην σύντροφός της για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Στη Ναύπακτο Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, που προκάλεσε στο όχημά της.

Στο Μεσολόγγι Συνελήφθη χθες το απόγευμα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλαν η πρώην σύντροφός του και συγγενικό της πρόσωπο, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.