Αγγελική Ηλιάδη – Καίτη Γκρέυ: Έλιωσε ο πάγος – Μίλησαν ξανά έπειτα από 15 χρόνια

Σύμφωνα με την Espresso, έπειτα από δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια η Καίτη Γκρέυ και η Αγγελική Ηλιάδη μίλησαν ξανά με αφορμή τα γενέθλια της σπουδαίας ερμηνεύτριας, η οποία την Τρίτη 14 Μαΐου έγινε 100 ετών.

Με βάση τα όσα αναφέρει η εφημερίδα λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει πλέον η θρυλική τραγουδίστρια, προτίμησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της κεκλεισμένων των θυρών, με τους πιο αγαπημένους της φίλους να είναι κοντά της. Μαζί της ήταν και η πολυαγαπημένη της νύφη Έφη, μητέρα της Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία τη φροντίζει.

Κατά την διάρκεια της γιορτής το τηλέφωνο της Έφης Ηλιάδη χτύπησε και στην οθόνη με βιντεοκλήση εμφανίστηκε η Αγγελική Ηλιάδη. «Μαμά, δώσε μου τη γιαγιά να της ευχηθώ», της λέει και όλοι μέσα στο δωμάτιο μένουν άφωνοι.

«Γιαγιά μου, χρόνια πολλά. Θέλω να είσαι πολλά χρόνια ακόμα μαζί μας», της εύχεται και η Αγγελική Ηλιάδη σκουπίζει τα δάκρυά της συγκίνησης που τρέχουν από τα μάτια. Η κορυφαία τραγουδίστρια ψελλίζει «Έλα από δω να σε δω», με την εγγονή της να της απαντά: «Γιαγιά μου, θα έρθω αύριο να σε δω, σ’ το υπόσχομαι». Η Έφη Ηλιάδη, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της πεθεράς της, συγκινημένη παίρνει το τηλέφωνο και λέει στην κόρη της: «Σε περιμένει, θέλει να έρθεις».

Όπως εξηγεί η Espresso το γυαλί ανάμεσα σε γιαγιά και εγγονή είχε ραγίσει μετά τον θάνατο του Μπάμπη Λαζαρίδη, το 2008, με τις δηλώσεις εκείνης της εποχής να είναι σαν καρφιά στην καρδιά και των δύο.