«Έχω 7 γονείς – Δεν ζούμε μαζί, όμως τους βλέπω όλους όταν είμαι σπίτι» – Μία γυναίκα μιλά για την ασυνήθιστη οικογένειά της

Έχω επτά γονείς – δεν ζουν μαζί, όμως τους βλέπω όλους όταν είμαι σπίτι. Ακούγεται παράλογο, όμως είναι η δική μου πραγματικότητα.

Η Lily Claire μοιράζεται λεπτομέρειες για την ασυνήθιστη οικογένειά της στο κανάλι της στο  TikTok.  Η γυναίκα αποκαλύπτει ότι έχει 7 γονείς, και έχει με όλους καλή σχέση.

H Lily εξήγησε ότι, οι γονείς της γνωρίστηκαν σε ένα αποκριάτικο πάρτι, τη δεκαετία του 1990. Σύντομα, ακολούθησε ο γάμος τους και η γέννηση της ίδιας. Μετά από λίγα χρόνια όμως, οι γονείς της αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Έτσι, η μητέρα της Lily, γνώρισε λίγο καιρό αργότερα κάποιον άλλον άνδρα ένα βράδυ σε ένα μπαρ, ο οποίος επρόκειτο να γίνει ο τρίτος γονιός της.

Η Lily, εξηγεί ότι ανέπτυξε στενή σχέση με τον πατριό της,  με τον οποίο έγραφαν τραγούδια και έπαιζαν μαζί.

Η γυναίκα από το Λος Άντζελες εξήγησε ότι ο πατέρας της, γνώρισε μία γυναίκα όταν είχε πάει για μπόουλινγκ, η οποία έγινε στη συνέχεια η μητριά της, και…τέταρτη γονιός της. Όπως λέει, οι γονείς της, την έμαθαν να θεωρεί την μητριά και τον πατριό της ως αληθινούς της γονείς και, σύμφωνα με την ίδια είχε πάντα μία εξαιρετική σχέση μαζί τους.  Τελικά, ο πατέρας και η μητριά της Lily, πήραν διαζύγιο, γεγονός που τη στεναχώρησε, καθώς είχε ιδιαίτερα στενή σχέση με την πρώην γυναίκα του πατέρα της.

Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να κρατήσει στη ζωή της την πρώην μητριά της και μοίρασε τη ζωή της ανάμεσα στο σπίτι της μητέρας της, του πατέρα και της μητριάς της.

Κάποια στιγμή, η πρώην μητριά της Lily, γνώρισε έναν άλλον άνδρα, ο οποίος έγινε κάτι σαν πατριός της. Ανέπτυξε μαζί του τόσο στενή σχέση, που πράγματι, τον ένιωθε σαν πέμπτο της γονιό. Όταν όμως ήρθε το διαζύγιο ανάμεσα στον νέο της πατριό και την πρώην μητριά, η Lily αναγκάστηκε να μοιράσει ξανά τη ζωή της, αυτή τη φορά και στο σπίτι του πατριού.

Όταν ο πατριός γνώρισε μία νέα γυναίκα, η Liy θεώρησε ότι απόκτησε μία ακόμη μητριά, συνολικά τον έκτο της γονέα. Δηλαδή, η νέα γυναίκα του πρώην πατριού της την καλώς όρισε στην οικογένεια και πηγαίνουν μαζί για ψώνια συνέχεια. Ο τελευταίος γονιός προστέθηκε στο σύνολο όταν ο πατέρας της γνώρισε την τελευταία του σύζυγο, μία γυναίκα πολύ κοντά ηλικιακά στη Lily.

 «Τους αγαπάω και τους επτά και, κάθε φορά που πηγαίνω στην πόλη μου, τους βλέπω όλους», είπε χαρακτηριστικά. Το βίντεο που ανέβασε η γυναίκα στον λογαριασμό της στο TikTok @lilyclaireclaire άφησε πολλούς ανθρώπους άναυδους και συγκέντρωσε πάνω από 989.000 προβολές.

Οι χρήστες έσπευσαν να εκφράσουν τη γνώμη τους.  Ένας είπε: «Αυτό είναι υπέροχο, πανέμορφο! Είναι πολύ ωραίο να ακούς ιστορίες ανθρώπων που τα πηγαίνουν καλά με τους γονείς μετά τον χωρισμό, χωρίς δράματα». Ένας άλλος έκανε πλάκα: «Ταινία γυρίζετε;» ενώ ένας τρίτος παρατήρησε: «Είσαι πολύ τυχερό κορίτσι», και ένας τελευταίος επίσης αστειεύτηκε, λέγοντας: «Έχω μόνο έναν γονιό, θες να δωρίσεις κάποιον;»