Μία απλή ενημέρωση έγινε η αιτία για να περάσει μία οδηγός Tesla, μία εφιαλτική δοκιμασία. Μία απροσδόκηση τροπή πήραν τα πράγματα όταν η Brianna Janel αποφάσισε να ενημερώσει το Tesla, την ώρα που βρισκόταν σταθμευμένη σε ένα πάρκινγκ.

Φυσικά δεν γνώριζε πως μία απλή ενημέρωση λογισμικού θα την άφηνε εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητο της για τα επόμενα 40 λεπτά, με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν και να ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Σε ένα βίντεο TikTok που καταγράφει τη δοκιμασία της, η Brianna αφηγήθηκε την οδυνηρή εμπειρία της, εκφράζοντας την απογοήτευση και την ανησυχία της καθώς περίμενε να ολοκληρωθεί η ενημέρωση. Με τις πόρτες του αυτοκινήτου κλειδωμένες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενημέρωσης, η Brianna βρέθηκε να μην μπορεί να βγει από το όχημα, οδηγώντας σε μια κλειστοφοβική και ιδρωμένη δοκιμασία.

«Είμαι κυριολεκτικά ηλίθια», παραπονέθηκε η Brianna στο βίντεό της. «Έχω κολλήσει στο αυτοκίνητό μου. Ελπίζω να μην μου τελειώσει ο αέρας». Παρά το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα Tesla διαθέτουν λειτουργία χειροκίνητης απελευθέρωσης της πόρτας, η Brianna δίστασε να τη χρησιμοποιήσει, φοβούμενη πιθανή ζημιά στο όχημά της.

Ευτυχώς, μετά από αρκετή ώρα, η ενημέρωση ολοκληρώθηκε, επιτρέποντας στην Brianna να ενεργοποιήσει τον κλιματισμό και να ξεφύγει από την αποπνικτική ζέστη. Σε ένα βίντεο που ακολούθησε, εξέφρασε την ανακούφισή της που μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητό της και να απολαύσει το δροσερό αεράκι του κλιματιστικού.

Αν και η δοκιμασία της Brianna χρησιμεύει ως προειδοποιητική ιστορία, η ίδια παρότρυνε τους άλλους να αποφεύγουν την ενημέρωση των Tesla τους ενώ βρίσκονται μέσα στο όχημα, συμβουλεύοντάς τους να επιλέγουν ασφαλέστερες ώρες, όπως τις πρώτες πρωινές ώρες.