Η Ανθοέκθεση 2024 που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι ανθοπαραγωγοί Θεσσαλονίκης, ανοίγει τις πύλες της σε ένα μοναδικό καλιδοσκόπειο χρωμάτων, κοσμώντας για μία ακόμη χρονιά το υπαίθριο καταφύγιό της, στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ-Helexpo, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η Ανθοκομική Έκθεση που λειτουργεί στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ διαρκεί από την Τρίτη 7 Μαΐου έως και την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 και παραμένει η πιο όμορφη γιορτή της Άνοιξης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μια υπέροχη συμφωνία χρωμάτων και αρωμάτων ενορχηστρωμένη από το χέρι της ίδιας της άνοιξης και των ανθοπαραγωγών Θεσσαλονίκης, το μαγευτικό θέαμα της Ανθοέκθεσης 2024 στη ΔΕΘ, μας καλεί να την επισκεφτούμε, υπενθυμίζοντάς μας ότι ήρθε η ώρα να στολίσουμε σπίτια, μπαλκόνια και κήπους, με τα καλύτερα της φύσης.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Η Ανθοκομική Έκθεση Θεσσαλονίκης 2024 επιστρέφει στη βάση της, στον υπαίθριο χώρο της HELEXPO, για μια ακόμη χρονιά. Ανθοπαραγωγοί και προμηθευτές ειδών ανθοκομίας μας αποκαλύπτουν τους πολύχρωμους θησαυρούς της φύσης με δεκάδες ποικιλίες λουλουδιών και πράσινων φυτών, ζωντανεύοντας μέσα στην καρδιά της πόλης ένα μεγάλο κομμάτι, από την απεριόριστη δημιουργικότητα της φύσης.

Παραγωγοί και πωλητές δημιουργούν στα δρομάκια της ΔΕΘ, ένα πολύχρωμο χαλί με λουλούδια και φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, παρουσιάζοντας εκατοντάδες ποικιλίες του καθενός, παρά τις “ιδιοτροπίες” που μπορεί να δείχνει ο καιρός του Μαΐου.

Το πανέμορφο, πολύχρωμο και ευωδιαστό, μωσαϊκό φυτοκομικής μεγαλοπρέπειας, ξεδιπλώνεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης για δύο εβδομάδες και σας περιμένει με ανθοσυνθέσεις, ανθοκομία, είδη κηπουρικής που επιμελήθηκαν οι επιδέξιοι δεκάδες παραγωγοί λουλουδιών από την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Συμβουλές ανθοκομίας και προτάσεις θα συνοδεύσουν τον Μάιο του 2024, την πιο μυρωδάτη ανοιξιάτικη παράδοση, το βασίλειο των λουλουδιών που στήνεται στην Ανθοέκθεση στη ΔΕΘ, βοηθώντας μας να ομορφύνουμε τους εσωτερικούς χώρους, τα μπαλκόνια, τις γλάστρες, τους κήπους και τις αυλές μας, καθώς είναι η ιδανική εποχή για την ανανέωση και διακόσμηση των εξωτερικών χώρων!

Περπατήστε στα ολάνθιστα δρομάκια στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ, θαυμάστε κάθε ντελικάτο, χρωματιστό πέταλο και κάθε πράσινο φυλλαράκι και αφεθείτε σε αυτή τη μικρή, πολύχρωμη αγκαλιά της φύσης, που δημιουργούν οι ανθοπαραγωγοί της Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης καλωσορίζει τους ανθοπαραγωγούς της Θεσσαλονίκης και όλους τους επισκέπτες της Ανθοκομικής Έκθεσης 2024 στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ-HELEXPO, όπως κάθε χρόνο, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για ελεύθερο πάρκινγκ εντός του χώρου, από την Πύλη της Εγνατίας οδού.

Ακόμη και αν ο Μάιος του 2024 δεν μας χαρίσει συνεχόμενες ηλιόλουστες μέρες, αφού ο καιρός παραμένει “απρόβλεπτος”, οι επισκέπτες της Ανθοέκθεσης 2024 στη ΔΕΘ, μπορούν να βρουν φυτά, λουλούδια, αρωματικά, βότανα, γλάστρες και είδη κήπου και ανθοκομίας, σε πληθώρα επιλογών και τιμών από τους επαγγελματίες ανθοπαραγωγούς που συμμετέχουν.

Η είσοδος στην Ανθοέκθεση 2024 γίνεται από την πύλη του νότιου Τόξου, από την πλευρά της ΧΑΝΘ αλλά και από την πύλη Εμπορίου, ενώ το ωράριο διαμορφώνεται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 21:00