Άγιος Κοσμάς: Συνελήφθη 46χρονος που κατείχε όπλο με γεμιστήρα – Παρίστανε τον λιμενικό

Στη σύλληψη ενός 46χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατείχε ένα οπλισμένο πιστόλι με γεμιστήρα, προχώρησαν το βράδυ της Μ. Δευτέρας (6/5) στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Σαρωνικού στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά.

Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος φορούσε μέσα από το σακάκι του, λευκό πουκάμισο με επωμίδες, στις οποίες έφερε τον βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου Λιμενικού Σώματος.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωση του Λιμενικού επισημαίνονται τα εξής: 

«Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, προέβησαν στη σύλληψη ενός 46χρονου αλλοδαπού, για παράβαση του Ν. 2168/1993 “περί όπλων” καθώς και του άρθρου 175 του Π.Κ. “Αντιποίηση Αρχής”.

Ειδικότερα, ο 46χρονος εντοπίστηκε στην μαρίνα του Αγίου Κοσμά, να έχει στην κατοχή του ένα οπλισμένο πιστόλι διαμετρήματος 4,5 mm με γεμιστήρα καθώς και μία μεταλλική πτυσσόμενη ράβδο συνολικού μήκους πενήντα πέντε εκατοστών (55cm). Εντός του σκάφους στο οποίο διέμενε, βρέθηκε μία πλαστική θήκη μέσης πιστολιού, ενώ διαπιστώθηκε ότι φορούσε μέσα από το σακάκι του, λευκό πουκάμισο με επωμίδες, στις οποίες έφερε τον βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου Λιμενικού Σώματος.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα».