Την ώρα που η Kia έδινε στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία του επερχόμενου pick up, ένα βίντεο από τις ΗΠΑ, το δείχνει εν δράσει.

Το έντονο καμουφλάζ, δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, για την ουσιαστική πρόγευση του πρώτου pick up, στην ιστορία της Kia.

Αντλώντας έμπνευση από τη Θάλασσα Τασμάν και τον εξερευνητή Abel Tasman, η ονομασία αντανακλά την αναγνώριση από την Kia της σημασίας της Αυστραλίας στη στρατηγική της αγοράς Σχεδιασμένο με γνώμονα την ευελιξία, καλύπτοντας όχι μόνο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις δραστηριότητες αναψυχής, το Tasman αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025.

Τοποθετημένο ως άμεσος ανταγωνιστής γνωστών μοντέλων όπως το Ford Ranger, το Toyota Hilux και το Isuzu D-Max, το Tasman διαθέτει ένα στιβαρό εξωτερικό που χαρακτηρίζεται από τετράγωνες γραμμές και έντονες ακμές. της.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα νέο βίντεο, που παρουσιάζει το Tasman, να δοκιμάζεται επί αμερικανικού εδάφους, ενδεικτικό ίσως των προθέσεων της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας.Παρά το γεγονός ότι και αυτό το αυτοκίνητο φέρει έντονο καμουφλάζ, αποκαλύπτει και μια ένα μέρος του εσωτερικού του.

Η καμπίνα φαίνεται να ακολουθεί το EV9, αλλά φαίνεται να είναι λίγο πιο στιβαρή με αυτά τα ογκώδη χερούλια των θυρών. Το μαύρο κυψελωτό πλέγμα στο ταμπλό, κρύβει τους αεραγωγούς. Η πρεμιέρα του μοντέλου έχει οριστεί για τα τέλη του τρέχοντος έτους, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση της Kia, να δώσει περισσότερη πληροφόρηση.