Survivor 2024 – Spoiler 25/4: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor (25/4) τέσσερις παίκτες θα παλέψουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Περπατάρης, η Δώρα Νικολή, ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να συνεχίσουν το “ταξίδι” τους στο παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Γιάννης Περπατάρης, ο οποίος  αφού ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του αποκάλυψε ότι εκείνος είπε στους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν, καθώς ήθελε να ξεκουράσει και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και τον Χριστόφορο Ταξίδη που είχαν παλέψει πρόσφατα για την παραμονή τους.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Δώρα Νικολή, η οποία μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, ανέφερε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα, νιώθω μια χαρά. Αν είναι τυχερό ή άτυχο να παίξω απέναντι από τον Γιάννη, θα μονομαχήσουμε και οι δυο μαζί. Θα είναι φιλικός ο αγώνας και θα κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός».

Στο τάκο επίσης βγήκε ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο οποίος δήλωσε στο συμβούλιο πως περίμενε το αποτέλεσμα γιατί αρκετοί είναι οι συμπαίκτες του που δεν μπορούν να ψηφιστούν λόγω των τραυματισμών τους και ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει την παραμονή του.

Τέλος στο χθεσινό επεισόδιο ανακοινώθηκε πως υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι και ο Θοδωρής Τουρκογεώργoς. Ο παίκτης των Μπλε εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ότι: «Την περίμενα την απόφαση της ομάδας, ακόμη μια μονομαχία για μένα. Η αλήθεια είναι πως θα είναι μια ιδιαίτερη δοκιμασία αυτή γιατί θα είναι και η Δώρα μαζί με τα υπόλοιπα αγόρια οπότε ανυπομονώ να την ζήσω».

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο παίκτης που στον αγώνα αποχώρησης δεν θα τα καταφέρει, είναι ο Γιάννης Περπατάρης.