Ο Sin Boy βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά την επίθεση που δέχθηκε ενώ έκανε live μετάδοση μέσω TikTok.

Στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον δύο μαυροφορεμένοι άνδρες να χτυπούν με μπουνιές και σκαμπό τον Sin Boy, ο οποίος έπεσε στο έδαφος για να προφυλαχθεί από τα χτυπήματα. Στο βίντεο φαίνονται επίσης οι εργαζόμενοι του κομμωτηρίου να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Αμέσως μετά, οι δράστες της επίθεσης αποχωρούν, ενώ ο Sin Boy σηκώνεται και φτιάχνει το μαλλί του. Μια κίνηση που σχολίασαν όσοι θεωρούν ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι ψεύτικο.

Ο νεαρός τράπερ μέσω ανάρτησής του στο Instagram, ενημέρωσε για την εξέλιξη της υγείας του. Συγκεκριμένα, ο Sin Boy ανάρτησε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που τον δείχνει με ορό στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Μόλις βγήκα από την εντατική μετά την επίθεση που δέχτηκα. Όλα πήγαν καλά ευχαριστώ για τις ευχές σας», έγραψε στη συνέχεια ο τράπερ σε νέο του story. Ο λογαριασμός askunkfunk δημοσίευσε τη στιγμή της επίθεσης στο Instagram.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.