Netflix Top 10 (19/4): Αυτές είναι οι ταινίες που βλέπουν μανιωδώς οι συνδρομητές στην Ελλάδα

Πλησιάζει σαββατοκύριακο και τι καλύτερο από μία ταινία ή σειρά στο Netflix. Στην βιβλιοθήκη της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας υπάρχουν άπειρες επιλογές για όλα τα γούστα, ενώ συνεχώς εμπλουτίζεται νέο περιεχόμενο.

Αν θέλετε λοιπόν να χαλαρώσετε, βλέποντας κάποια ταινία δράσης, ένα θρίλερ, μία κωμωδία ή ένα δράμα, θα βρείτε σίγουρα στο Netflix κάτι που θα σας αρέσει.

Ας δούμε όμως ποιες ταινίες βρίσκονται στην κορυφή του Netflix σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024.

Η Βαλεντίνα είναι μια νεαρή πιανίστρια που κάνει νέα αρχή. Ο γείτονάς της, Νταβίντ, είναι ένας επενδυτής που μισεί τον θόρυβο. Ένας λεπτός τοίχος θα τους κάνει προξενιό.

Αφού τον διώξουν από το δάσος, ο Γούντι θεωρεί ότι βρήκε ένα παντοτινό σπίτι στο Καμπ Γιούχου – μέχρι που ένας επιθεωρητής απειλεί να κλείσει το καμπ.

Όταν η Τζένιφερ Παν καλεί την Άμεση Δράση για να αναφέρει ότι κάποιος πυροβόλησε τους γονείς της, γίνεται το επίκεντρο μιας συναρπαστικής ποινικής υπόθεσης.

Μετά τον θάνατο του αγαπημένου της σκύλου, μια εβδομηντάχρονη που ζει μόνη της αναζητά συντροφιά βγαίνοντας ραντεβού έπειτα από πολύ καιρό.

Μια γυναίκα από την κοινότητα των αυτόχθονων Σάαμι στη Σουηδία εντοπίζει έναν δολοφόνο για να ξεκαθαρίσει μια προσωπική υπόθεση. Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα.

Υιοθετημένοι μαζί μετά από μια δύσκολη παιδική ηλικία στο ορφανοτροφείο, η Νίκα και ο Ρίγκελ συνειδητοποιούν ότι απροσδόκητα κι ακαταμάχητα συναισθήματα τους ωθούν κοντά.

Πέντε εκτελεστές επιβιβάζονται σε μια υπερταχεία που κατευθύνεται στο Κιότο και συνειδητοποιούν ότι οι φαινομενικά διαφορετικές αποστολές τους συνδέονται μυστηριωδώς.

Ένας άνδρας με διαταραχή προσωπικότητας και ένας φύλακας που έγινε τιμωρός γνωρίζουν ένα μυστηριώδη τύπο με όλα μυστικά σε ένα ψυχιατρείο.

Όταν αποτυγχάνει να συλλάβει ένα παιδί-θαύμα της δεκαετίας του ’80 που έγινε σούπερ-κακούργος, ο Γκρου απολύεται αλλά βρίσκει έναν δίδυμο αδελφό που αγνοούσε για χρόνια.

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι γυναίκες του Newsnight εξασφάλισαν την περίφημη συνέντευξη του πρίγκιπα Ανδρέα.

Πηγή: FOXreport.gr