Netflix: 6 σειρές με 100% στο Rotten Tomatoes που αξίζει τους δώσετε μια ευκαιρία

Μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να βρεις μια καλή ταινία ή σειρά για να παρακολουθήσεις στο Netflix, ειδικά όταν υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές.

Δεδομένου ότι το Netflix είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες streaming που ανανεώνει τακτικά την πλατφόρμα του, είναι πιθανό να βρείτε πολλές επιλογές που ταιριάζουν στο γούστο σας. Από σειρές τρόμου όπως το «Parasyte: Οι Γκρίζοι» μέχρι ιστορικά ντοκιμαντέρ όπως το «Descendant: Το Τελευταίο Πλοίο Σκλάβων» που παρέχει μια σημαντική ιστορία, υπάρχουν πολλές επιλογές στο Netflix.

Αυτό που είναι ακόμα καλύτερο είναι ότι στην παρακάτω λίστα υπάρχουν σειρές με πιστοποιημένη «φρέσκια» βαθμολογία στο Rotten Tomatoes, που ουσιαστικά σημαίνει ότι είναι εξαιρετικές, σύμφωνα με τους επαγγελματίες κριτικούς.

Όταν ένας επίδοξος κωμικός κάνει μια πράξη καλοσύνης σε μια ευάλωτη γυναίκα, πυροδοτεί μια ασφυκτική εμμονή που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή και των δύο.

Όταν ένα νεαρό ζευγάρι από το εμπόλεμο Νότιο Σουδάν αναζητά άσυλο και μια νέα αρχή στην Αγγλία, βασανίζεται από μια μοχθηρή δύναμη που ζει στο νέο τους σπίτι.

Όταν άγνωστα παράσιτα χρησιμοποιούν με τη βία τους ανθρώπους ως ξενιστές, η ανθρωπότητα καλείται να πολεμήσει τη διογκούμενη απειλή.

Μια δυσλειτουργική οικογένεια, που προέρχεται από έναν έξοχο οίκο νίντζα, αναλαμβάνει ξανά μετά από χρόνια σκοτεινές αποστολές για να αντιμετωπίσει επερχόμενες απειλές.

Απόγονοι Αφρικανών σκλάβων που επέβαιναν σ’ ένα πλοίο το οποίο έφτασε στην Αλαμπάμα το 1860 θέλουν δικαιοσύνη και παρηγοριά όταν ανακαλύπτονται τα απομεινάρια του.

Εν μέσω της διαμάχης των πόλεων Πιλτόβερ και Ζάουν, δύο αδερφές μάχονται σε αντίπαλα στρατόπεδα σε έναν πόλεμο μεταξύ μαγικών τεχνολογιών και αντικρουόμενων πεποιθήσεων.

Σε μια εποχή γεμάτη αλλαγές, δυο γυναίκες κράτησαν την αγάπη τους κρυφή για δεκαετίες. Αλλά και η αποκάλυψή της αργότερα είχε τις δικές της δυσκολίες.

Όταν ένας ακούσιος φόνος οδηγεί σε έναν δεύτερο, ένας συνηθισμένος νεαρός παρασύρεται σε μια ανελέητη καταδίωξη από έναν δαιμόνιο ντετέκτιβ.

Αυτό το ντοκιμαντέρ ερευνά τη μεροληψία στους αλγορίθμους από τη στιγμή που μια ερευνήτρια του M.I.T. βρήκε ατέλειες στην τεχνολογία τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.

Πηγή: FOXreport.gr