Home / Ψυχαγωγία / MasterChef: «Κάποιοι το παίρνουν σοβαρά, παλεύουμε μεταξύ μας για τα λεφτά και δεν μου αρέσει»
MasterChef: «Κάποιοι το παίρνουν σοβαρά, παλεύουμε μεταξύ μας για τα λεφτά και δεν μου αρέσει»
Τρίτη, 23.4.2024, 22:11
Zappit@ZAPPIT_

Το παράπονο του Χρήστου στο MasterChef.

Οι παίκτες διεκδικούν με λύσσα το χρηματικό έπαθλο της Silver Week στο MasterChef, καθώς αν το κερδίσουν, θα καλύψουν πολλές απ’ τις ανάγκες τους στην έξω ζωή.

Πριν την έναρξη του Τεστ Δημιουργικότητας, ο Χρήστος δήλωσε ότι πολλοί συμπαίκτες του «βγάζουν νύχια» για το ποιος θα κατακτήσει τα 20.000 ευρώ, γεγονός που τον έχει στεναχωρήσει. «Παλεύουμε μεταξύ μας για τα λεφτά κι αυτό δε μ’ αρέσει, νόμιζα ότι θα το διασκεδάζαμε περισσότερο. Χαλάει η διάθεση λόγω κινήτρου. Κάποιοι το παίρνουν πιο σοβαρά. Ίσως το βλέπω πιο ρομαντικά κι εγώ μπήκα στο παιχνίδι για να κερδίσω, αλλά δεν έβλεπα τις 100.000, έχω μπει για άλλους λόγους στο παιχνίδι, τώρα αρχίζει αυτή η σκέψη και είναι πολύ κοντά σε όλους και μπορεί να βγαίνουν νύχια. Πρέπει να μπω σε αυτό το κλίμα κι εγώ», είπε αρχικά στους κριτές.

Όπως εξήγησε μετά στις κάμερες, το καταλαβαίνει απόλυτα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως μεγαλύτερη αξία για εκείνον έχουν οι φίλοι που έχει κάνει μέσα στον διαγωνισμό.

«Δε θέλω να βάζω τα λεφτά πάνω από τους φίλους μου. Περιμένω και από τον Κώστα και από τον Νίκο να έχουν τα ίδια στάνταρ, θα απογοητευτώ αν δεν είναι έτσι», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι πρότεινε στους γκρι να μοιραστούν όλοι μαζί το έπαθλο, αν τελικά καταλήξει σε κάποιο μέλος της μπριγάδας τους, αλλά έπεσε… σε τοίχο, καθώς κανένας τους δεν ήταν πρόθυμος ούτε καν να το συζητήσει.

«Θα διεκδικήσω μόνος μου το Silver, είναι ένα χρηματικό έπαθλο που για μένα θα είναι μια μεγάλη ανάσα. Δε θέλω να το μοιραστώ με κανέναν», παραδέχτηκε ο Κώστας στις κάμερες.