Home / Ψυχαγωγία / MasterChef: Έβαλε τα κλάματα με τα σχόλια που άκουσε από τους κριτές – «Κάπου κάπου το χάνω»
MasterChef: Έβαλε τα κλάματα με τα σχόλια που άκουσε από τους κριτές – «Κάπου κάπου το χάνω»
Τρίτη, 16.4.2024, 22:09
Zappit@ZAPPIT_

Ο Γιάννης Κούρτογλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του με τα λόγια των κριτών.

Αντιμέτωποι με μία ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία βρέθηκαν οι 12 διαγωνιζόμενοι στο αποψινό (16/4) MasterChef. Η εβδομάδα-θρίλερ συνεχίζεται και η σημερινή μαγειρική μάχη στην κουζίνα θα στείλει έναν από τους παίκτες στο σπίτι του, σε μία έκτακτη αποχώρηση πριν την τελική 10άδα.

Με τον Λευτέρη να παρακολουθεί ήσυχος τη διαδικασία από τον εξώστη, αφού κέρδισε το εισιτήριο για τη 10άδα με τις επιδόσεις του στο τελευταίο επεισόδιο, οι 11 υποψήφιοι θα πρέπει να μαγειρέψουν σε 90 λεπτά δύο πιάτα. Ο κάθε ένας από αυτούς θα έχει μπροστά του ένα timer με 90 λεπτά χρόνο. Μόλις δοθεί η έναρξη της δοκιμασίας στο MasterChef, ο χρόνος θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα.

Όταν ολοκληρώσουν το πρώτο πιάτο τους, θα πρέπει να πατήσουν αμέσως το timer και ο δικός τους προσωπικός χρόνος μαγειρικής να σταματήσει. Οι τρεις chef κριτές θα δοκιμάσουν το πιάτο τους, ενώ οι υπόλοιποι θα συνεχίζουν να μαγειρεύουν. Αυτό θα συμβαίνει μέχρι οι κριτές να δοκιμάσουν και την τελευταία προσπάθεια για το πρώτο πιάτο.

Οι 4 διαγωνιζόμενοι με τις καλύτερες προσπάθειες από την πρώτη μαγειρική, θα αποφύγουν την αποψινή αποχώρηση και θα ανέβουν ασφαλείς στον εξώστη του MasterChef. Οι υπόλοιποι 7 διαγωνιζόμενοι θα συνεχίσουν για να ετοιμάσουν το δεύτερο πιάτο τους, με τον χρόνο που θα τους έχει απομείνει από την πρώτη μαγειρική. Αυτοί οι 7 διαγωνιζόμενοι, στη δεύτερη μαγειρική, θα είναι αντιμέτωποι με την οριστική αποχώρηση.

Ο Γιάννης Κούρτογλου, παρουσιάζοντας το πρώτο του πιάτο στους κριτές και με την ελπίδα αυτό να τον στείλει κατευθείαν στον εξώστη, «έσπασε» ακούγοντας τα σχόλια από τους Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο.

«Ήταν σαν να μου είπαν: θυμήσου ποιος είσαι. Κάπου-κάπου το χάνω και ξεχνάω ποιος είμαι. Στεναχωριέμαι πολλές φορές που με χάνω αλλά συγκινούμαι και όταν με βρίσκω», είπε με δάκρυα στα μάτια ο παίκτης του MasterChef.