Το JobDay δήμου Κορδελιού-Ευόσμου διοργανώνει τo skywalker.gr–Εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον ομώνυμο δήμο την Τετάρτη 10 Απριλίου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.

Πρόκειται για μια δράση η οποία απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και λαμβάνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γίνει περιζήτητος στην αγορά εργασίας. Η είσοδος σε αυτή είναι ελεύθερη.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, με ομιλητές  από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας, οι οποίοι θα επιχειρήσουν, με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά, να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:
• 10:00-10:30, Χαιρετισμοί
• 10:30-11:30, Δάφνη Γαλογαύρου, Σύμβουλος Απασχόλησης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων – Φιλόλογος, Οδηγίες σύνταξης βιογραφικού σημειώματος
• 11:30-12:30, Μαρία Γραμματικοπούλου, Employability Counselor at ActionAid Hellas, Social media και αναζήτηση εργασίας
• 12:30-13:30, Γιάννης Χαρχαντής, Ιδρυτής του Infinity Greece, Elevator pitch: Πώς να παρουσιάζομαι σε 1 λεπτό
• 13:30-14:30, Καλλιόπη Κουκλατζή, Σύμβουλος Καριέρας στην «Employ Edu – Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας», Περιζήτητες δεξιότητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας
• 14:30-15:30, Ευάγγελος Σιδέρης, Life & Business Coach, Μέλος IPD, Αλλαγή καριέρας σε κάθε ηλικία: Πώς να τα καταφέρω
Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις εξής παράλληλες δράσεις:
• Career & LinkedIn tips by Employ edu
• Προσωπικό coaching by HCCMA
• Interview tips by Labora
Παράλληλα στον χώρο θα βρίσκονται εταιρίες των οποίων οι εκπρόσωποι θα διεξάγουν συνεντεύξεις με τους υποψηφίους που αναζητούν εργασία. Περισσότερες από 100 θέσεις εργασίας για όλους τους κλάδους και τις ειδικότητες περιμένουν τους υποψηφίους!
Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-kordelio-evosmos στην αντίστοιχη φόρμα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr–Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.